Ohita navigaatio
På ritningen finns datorskärmar som växer ur träd, många sorters ögon och öron. Ovanför träden, på himlen, finns det fler ögon och öron som tittar och lyssnar noga.

Workshop: Presentera stolt dig själv och ditt konstnärliga arbete!

Tid: Onsdagar 4.10. och 11.10.2023  kl. 18.00-20.00

Plats: Distansmöte på Zoom

Vilken typ av konstnärligt arbete gör du? Kan du svara på detta med bara några meningar? Kan du svara på ett sådant sätt att någon blir intresserad av dig och ditt arbete? Kan du berätta vad som får din konst att se ut/låta som just dig?

En intressant, välbeskrivande presentation av ditt konstnärliga arbete är en viktig nyckel till synlighet och nya arbetsmöjligheter. Du behöver det i stipendieansökningar, portföljer, evenemangsmeddelanden, överallt.

Välkommen att arbeta med en introduktionstext eller -tal om ditt konstnärliga arbete! Denna workshop är avsedd för funktionsvarierade och teckenspråkiga konstnärer.

Workshopen har två delar: I den första sessionen berättar Anne Sjöroos om bluffsyndromet, som inte mindre än 70 % av oss har upplevt! Det är en känsla av att du inte är tillräckligt bra, men den här känslan strider mot verkligheten. Kom och se om du har en liten bluffare inom dig och hur du kan få den på fall! Anne är produktionsledare för andelslaget Ursa Minor. Hon har många års erfarenhet av att arbeta med konstnärer och entreprenörskap.

Mellan sessioner arbetar du med din egen presentation. I den andra sessionen får du uppmuntrande feedback på din presentationstext eller ditt tal, och tillsammans kommer vi att utforska vilken typ av ord som lyfter fram det unika med ditt arbete. Denna session leds av sångaren och musiker Riikka Hänninen. 

Så boka båda onsdagarna 4.10. och 11.10. för denna workshop!

Workshopen kommer att hållas på finska och finskt teckenspråk.

Vi kan ha max. 20 deltagare (i anmälningsordning). Workshopen är gratis.

Anmälning

Anmäl dig senast 3.10. till Riikka Hänninen:

E-post: riikka@tilaataiteilijuuteen.fi

tel. 050-3080 232

Vid anmälan vänligen meddela oss om ditt språk är teckenspråk, så vi kan dela tolkarna i rätt grupper. 

Rum för skapande arbete

Workshopen erbjuds av projektet Rum för skapande arbete. Det är ett projekt finansierat av Konestifltelsen. Dess mål är att stärka yrkesmöjligheterna och jämlik ställning för funktionshindrade och teckenspråkiga konstnärer inom konstområdet. Det tvååriga projektet inleddes våren 2022 och tar slut i februari 2024. Projektet genomförs av Servicen Kultur för alla och Kulttuuriyhdistys Suomen EUCREA ry (Kulturföreningen Finlands Eucrea rf).

www.tilaataiteilijuuteen.fi

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin