Ohita navigaatio

4.6.2018

Tervetuloa viettämään koko perheen kesäistä puistojuhlaa 8.7. Resonaarin kanssa!

Resonaari Fest on tietysti täynnä musiikkia; Alppipuiston päälavalla ja Huvimajalla festarikävijöitä viihdyttävät Resonaarin omien muusikoiden lisäksi upeat vierailevat artistit. Monipuolinen musiikkikattaus viihdyttää ja tanssittaa kaiken ikäisiä kävijöitä vauvasta vaariin!

Tule omien eväiden kanssa piknikille tai maistele makuja paikallisten yrittäjen ruokakojuista. Ota ystävät ja sukulaiset mukaan nauttimaan kesäisestä Helsingistä, Resonaari Festiin kannattaa tulla kauempaakin! Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Ohjelma: Resonaari Fest soi Alpparissa koko sunnuntaipäivän noin klo 12-21. Tapahtuman tarkempi aikataulu ja esiintyjät julkaistaan myöhemmin, pysy siis kuulolla!

Paikka: Alppipuisto, Viipurinkatu, 00510 Helsinki. (Linnanmäen huvipuiston vieressä.)

Saapuminen: Alppipuistoon on hyvät kulkuyhteydet julkisilla liikennevälineillä. Paikallisliikenteen aikataulut löydät osoitteesta www.reittiopas.fi, hae määränpääksi ”Alppipuisto”.

Resonaari Fest järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa ja se on osa Helsingin kaupungin tukemaa Alppipuiston kesä –tapahtumasarjaa.

Resonaari on ainutlaatuinen musiikin asiantuntijakeskus Helsingin Kulosaaressa. Resonaarin musiikkikoulussa opiskelee jo yli 300 oppilasta jotka kaikki kuuluvat erityisryhmiin. Suurin yksittäinen kohderyhmä on kehitysvammaiset. Muita kohderyhmiä ovat mm. liikunta- ja näkövammaiset, tarkkaavaisuushäiriöiset, oppimishäiriöistä kärsivät ja mielenterveyskuntoutujat. Uusin Resonaarin oppilasryhmistä on seniorit.

Resonaari on yksi HelsinkiMission toimintamuodoista. Resonaari on kansainvälisestikin arvostettu erityismusiikkikasvatuksen asiantuntija, kehittäjä ja edelläkävijä. Resonaari toimii erilaisten oppijoiden edunvalvojana ja yhdenvertaisuuden puolestapuhujana.

Lue lisää festivaalista resonaarin kotisivuilta

 
 
Siirry sivun alkuun