Ohita navigaatio

Taidelaitosten uudet standardit 11.5.2020 #StopHatredNow 2020

#StopHatredNow logo.
Varaa päivä kalenteristasi. Art for Equ(al)ity, Globe Art Point ja Kulttuuria kaikille -palvelu tuottavat kulttuuri-instituutioille suunnatun päivän 11.5.2020 osana vuoden 2020 #StopHatredNow -tapahtumia.

Kuinka tehdä yhteistyötä uusien standardien luomiseksi laitoksen sisällä? Kuinka työskennellä mahdollisimman kevyesti, mutta tavalla, jolla on merkittävä vaikutus. 

Toivomme, että voimme luoda tilaa keskustelulle, kuunnella toisiamme ja ottaa joitakin askeleita kohti uusia standardeja. 

Aika: Maanantai 11.5. klo 10- 15.30.
Paikka: huom. korona-tilanteen vuoksi tapahtuma toteutetaan etäyhteydellä.

Keynote-puhuja ja muut puhujat julkaistaan myöhemmin.

Tapahtumaa päivitetään lähempänä keväällä 2020. 

Tapahtuman kieli on englanti. 

Muutokset ovat mahdollisia. 

Lisätietoja: Mira Haataja, Kulttuuria kaikille -palvelu, mira.haataja@cultureforall.fi, puh. 040 213 6339.

Seminaari on osa #StopHatredNow-tapahtumaa.

#StopHatredNow 2020 Facebookissa


#StopHatredNow 2020– New Standards

Työkaluja inklusiiviseen, antirasistiseen ja feministiseen toimintaan.
11.–15.5.2020 

Taiteen kenttä tarvitsee työkaluja vastatakseen muuttuvan maailman tarpeisiin. Tästä tarpeesta on syntynyt #StopHatredNow.

#StopHatredNow on interkulttuurinen ja antirasistinen tapahtuma-alusta, joka luo uutta diskurssia moninaisuudesta. Usean taide- ja kulttuuriorganisaation yhteistyönä toteuttama tapahtuma rakentaa positiivisessa hengessä keskustelua diversiteetistä, inklusiivisuudesta, valtarakenteista, toiseudesta, sekä intersektionaalisista feministisistä strategioista. Tapahtuma on suunnattu taide- ja kulttuuri-instituutioille, yksittäisille taiteilijoille ja toimijoille sekä kulttuurivaikuttajille, mutta kuka tahansa aiheista kiinnostunut on tervetullut mukaan keskustelemaan. 

Inklusiivisuus, moninaisuus, syrjimättömyys, saavutettavuus ja sosiaalinen ja ekologinen kestävyys ovat jokaisen taide- ja kulttuuri-instituution tulevaisuutta määrittäviä kysymyksiä. Vuoden 2020 teemana onkin New Standards eli uudet standardit.

Vuonna 2020 #StopHatredNow tapahtuman toteuttavat yhteistyössä:UrbanApa, Kulttuuria kaikille -palvelu, Kulttuurikeskus Caisa, Kiila, Taideyliopisto, Goethe-Institut Finnland, Interkult ry, Helsingin kaupunki, Kiila ry, Globe Art Point sekä Zodiak – Uuden tanssin keskus.

Tapahtumaviikon kielet ovat suomi ja englanti. Käytetty kieli on merkitty ohjelmaan jokaisen tilaisuuden kohdalle.
Tapahtuma on kokonaisuudessaan maksuton!

Lisätietoja tulossa pian!

Vuonna 2020 #StopHatredNow -tapahtumaviikko on 11.-15.5.2020. Siirry sivun alkuun