Ohita navigaatio

Tietoa meistä

Kulttuuria kaikille -palvelu toimii valtakunnallisesti taiteen ja kulttuurin alalla. Sen tehtävänä on tarjota tietoa ja tukea kulttuuritoimijoille saavutettavuuden ja moninaisuuden kysymyksissä. Palvelu tekee yhteistyötä paitsi taide- ja kulttuuriorganisaatioiden myös eri yleisöryhmien, taiteilijoiden ja muiden kulttuurin tekijöiden kanssa.


Palvelun toimitilat ovat Kaapelitehtaalla Helsingin Ruoholahdessa.

Kulttuuria kaikille -palvelun toiminta on käynnistynyt vuonna 2003. Toiminnasta vastaa Yhdenvertaisen kulttuurin puolesta ry.

Kulttuuria kaikille -palvelun toiminnan juuret ovat museoalan yhdenvertaisuustyössä ja palvelu toimi 2003-2013 osana Valtion taidemuseota Kehittäminen ja yhteiskuntasuhteet -yksikkö Kehyksessä.

Kulttuuria kaikille -palvelua tukee opetus- ja kulttuuriministeriö.


Kulttuuria kaikille -palvelun henkilökunta ja hallitus katsovat avustajakoira Lenniä

Kulttuuria kaikille -palvelun henkilökunta ja Yhdenvertaisen kulttuurin puolesta ry:n hallituksen jäseniä. Kuva: Jenny Lucander-Holm
Opetus- ja kulttuuriministeriön logo 
 • Vaikuttaminen

  Vaikuttaminen-osioon on koottu toimenpiteitä, joilla voi edistää yhdenvertaisuutta kulttuurikentällä ja sen päätöksenteossa. 

  Vaikuttaminen-osioon on koottu esimerkiksi tietokortteja.

 • Palvelut ja yhteistyö

  Teemme mielellämme yhteistyötä saavutettavien ja moninaisuutta heijastavien kulttuuripalvelujen kehittämiseksi. Tavoitteenamme on yhdenvertainen kulttuuritoiminta.

 • Julkaisut

  Kulttuuria kaikille -palvelu on tuottanut kulttuurin saavutettavuuteen liittyviä verkkojulkaisuja vuodesta 2004 lähtien. Julkaisumme ovat vapaasti tulostettavissa.

 • Hankkeet

  Kulttuuria kaikille -palvelu koordinoi useita hankkeita.

 • Yhdenvertaisen kulttuurin puolesta ry

  Kulttuuria kaikille -palvelun taustalla on Yhdenvertaisen kulttuurin puolesta ry, jonka jäseninä on kuusitoista kulttuurialan kattojärjestöä.

 • Yhteystiedot

 • Toimiston saavutettavuus

  Kulttuuria kaikille -palvelun toimisto sijaitsee Kaapelitehtaalla. Käyntiosoite on Tallberginkatu 1, sisäpiha, D-porras, 5. kerros, 00180 Helsinki. Postiosoite on Tallberginkatu 1/48, 00180 Helsinki.

 • Sivukartta

Siirry sivun alkuun

Liity sähköpostilistalle

Lista on tarkoitettu kaikille kulttuurin saavutettavuus- ja moninaisuuskysymyksistä kiinnostuneille.