Ohita navigaatio

In Other Wor(l)ds - pohjoismaisia näkökulmia monikielisyyteen

In Other Wor(l)ds on päätösseminaari projektille Monikielisyys ja moninaisuus kulttuurikentän voimavarana. Miten voimme ottaa käyttöön uusia pohjoismaisia mahdollisuuksia, jotka jäävät piiloon kielimuurien taakse? Millaisia uusia taitoja ja käytäntöjä voimme oppia pohjoismaisilta naapureiltamme kielten moninaisuuden alueelta?

Torstai 25.10.2018
10:00-17:00 + jatkoaika
Hanasaari

Seminaarin kieli on pääosin englanti. 

Seminaarissa kuullaan kielikohtaisia esittelyjä pohjoismaisista kirjallisuuskentistä (saamen-, kurdin- ja somalinkieliset kirjallisuudet Pohjoismaissa) sekä keskusteluja käytännöistä, jotka tukevat monikielisyytta pohjoismaisissa yhteiskunnissa. Työpajoissa osallistujat voivat keskustella pienemmissä ryhmissä mm. monikieliseen kirjastotyöhön liittyvistä kysymyksistä, monikielisten työyhteisöjen toimivuutta edistävistä työkaluista, ja yksilöiden monikielisyyttä tukevan polun rakentumisesta vauvasta vanhuksiin.

Ilmoittautuminen seminaariin alkaa elokuussa 2018.

Seminaari on osa projektia Hyvinvoivien ihmisten innovatiivinen ja avoin Pohjola 2020 – Mahdollisuuksien tasa-arvoa hyvinvoinnista, kulttuurista, koulutuksesta ja työstä.

Haluatko osallistua seminaarin työpajaohjelman rakentamiseen?

Voit lähettää ehdotuksesi 20.8. mennessä. Korvaamme valittujen ehdotusten esittelijöiden matkat ja majoituksen. 
Lue lisää seminaarista ja ohjelmahausta englanniksi: In Other Wor(l)ds - Nordic Dimensions of Multilingualism
 
Siirry sivun alkuun