Ohita navigaatio

Kulttuuria kaikille -palvelun tapahtumat

Tietoa seminaareista, keskustelutilaisuuksista ja muista tapahtumista, jotka Kulttuuria kaikille -palvelu järjestää yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa.

 • Vuosikokous ja keskustelu: #MeToo:sta kohti yhdenvertaisia käytäntöjä kulttuurialalla 26.4.

  Keskustelutilaisuus ja Kulttuuria kaikille -palvelun vuosikokous 26.4. Mitä voimme oppia #metoo-kampanjasta ja miten yhdessä edistämme kulttuurialaa, jossa kaikilla on yhdenvertaiset mahdollisuudet toimia.

 • Avoin työpaikka: Kulttuuria kaikille -palvelu hakee IT-koordinaattoria

 • Kaikukortin väliaika - tarjolla kahvia ja pullaa!

  Kaikukortti-kokeilujen loppuseminaari 29.5. Vindängenissä Tapiolassa. On tullut aika hengähtää ja katsoa mitä Kaikukortille kuuluu kolmen vuoden kokeilujen  jälkeen. Varaa kalenteristasi keväinen iltapäivä 29.5. ja metroile Espooseen. Luvassa tarinoita, haikuja, keskustelua sekä vetävä puhuja.

 • #STOPHATREDNOW 14.5.2018

  Power and Change: Inclusive Leadership

  Power and Change: Inclusive Leadership on kulttuuritoimijoille ja taideinstituutioille räätälöity seminaari, jonka tavoitteena on lähestyä instituutionalisia rakenteita ja johtajuutta normikriittisestä lähtökohdasta. Miten huomioida moninaisuutta rekrytoinnissa, kuratoinnissa ja strategisessa työskentelyssä? Miten rakentaa ja johtaa inklusiivista taidelaitosta monikielisessä, kulttuurisesti moninaisessa yhteiskunnassa?

 • Seminaari saamenkielisen kirjallisuuden tilanteesta Rovaniemellä 19.4.2018

  Seminaarissa keskustellaan saamelaiskirjallisuuden tilanteesta Pohjoismaissa. Keskustelun taustalla on tuore selvitys saamen kielillä luodun taiteen mahdollisuuksia ja haasteita. Saamenkielisen sanataiteen tekijät, saamelaisasiantuntijat ja raportin koonnut tutkija-kääntäjä Johanna Domokos pohtivat, miten pohjoismaiset kirjallisuusorganisaatiot voisivat nykyistä tehokkaammin tukea saamenkielisen kirjallisuuden kenttää ja sen tekijöitä. 

 • Menneet tapahtumat 2018

  Tapahtumat, jotka Kulttuuria kaikille -palvelu on järjestänyt yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa vuonna 2018

 • Tapahtumat 2017

  Tapahtumat, jotka Kulttuuria kaikille -palvelu on järjestänyt yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa vuonna 2017.

 • Tapahtumat 2016

  Tapahtumat, jotka Kulttuuria kaikille -palvelu on järjestänyt yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa vuonna 2016.

Siirry sivun alkuun