Ohita navigaatio

Päättyneet hankkeet

Tässä osiossa esitellään hankkeita, jotka ovat jo päättyneet.
 
 • Suomi 100 – Sateenkaaren väreissä

  Suomi 100 – Sateenkaaren väreissä (2016-2018) oli kulttuuri-, taide- ja viestintähanke, jonka tavoitteena oli tehdä näkyväksi seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen (LHBTIQ) historiaa osana itsenäisen Suomen historiaa, kerätä uutta tietoa vähemmistöjen elämästä sekä tuoda esiin ajankohtaista queer-näkökulmista toteutettua taidetta ja kulttuuria.

 • Monikielisyys ja moninaisuus kulttuurikentän voimavarana

  In English

  Kulttuuria kaikille -palvelun koordinoima hanke Monikielisyys ja moninaisuus kulttuurikentän voimavarana – työllistyminen ja kotoutuminen Pohjoismaissa kirjallisuuden avulla (2016-2018) toimi kirjallisuuden kielellisen moninaisuuden alueella. Hankkeessa tuettiin ei-valtakielisen kirjallisuuden inkluusiota pohjoismaiseen kirjallisuuskenttään sekä tekijöiden että lukijoiden näkökulmasta. 

  Hanketta johti Rita Paqvalén ja hankekoordinaattorina toimi Outi Korhonen. Hanketutkijoina toimivat Ahmed Al-Nawas, Johanna Domokos ja Husein Muhammed. Hankkeen muut työntekijät olivat Oona Simolin ja Helga West.

 • Kulttuuripassin pilotointihanke

  Kulttuuripassin pilotointihanke oli Kulttuuria kaikille -palvelun koordinoima ja opetus- ja kulttuuriministeriön ja Kulttuuria kaikille -palvelun / Yhdenvertaisen kulttuurin puolesta ry:n rahoittama kehittämishanke. Hanke alkoi 1.9.2014 ja päättyi 31.12.2015. 

 • Culture - Inclusion - Participation

  Kulttuuria kaikille -palvelu osallistui vuosina 2013-2014 pienimuotoiseen Grundtvig -oppimiskumppanuuteen "Culture - Inclusion - Participation". Hanketta rahoitti aikuiskoulutuksen Grundtvig-ohjelma, joka on osa Euroopan unionin Elinikäisen oppimisen ohjelmaa.

 • Kirjallisuus ilman rajoja

  Kirjallisuus ilman rajoja on syksyllä 2014 aloitettu yhteistyöhanke, jonka tavoitteena on edistää Suomessa kirjoittavien erikielillä kirjoittavien kirjailijoiden asemaa.
Siirry sivun alkuun
 • jaa: Facebook
 • jaa: Twitter
 • jaa: Linkedin