Ohita navigaatio

Henkilökunta


Rita Paqvalén

Rita Paqvalén

Rita Paqvalén on koulutukseltaan kirjallisuustieteilijä (FT/HY). Rita on toiminut festivaalijärjestäjänä, toimittajana, museo-oppaana, Turku 2011-hankkeen tuotantokoordinaattorina sekä yliopistotutkijana ja -opettajana. Hän on julkaissut tekstejä ja kirjoja mm. kulttuurihistoriasta, teatterista, kirjallisuudesta sekä queer-kulttuurista. Rita toimii Kulttuuria kaikille -palvelussa toiminnanjohtajana ja hänen erityisalueensa on moninaisuus, erityisesti sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin liittyvät kysymykset.

rita.paqvalen (a) cultureforall.fi
Puh. +358 (0)40 674 3528Outi Korhonen Outi Korhonen

Outi Korhonen on taidekoordinaattori ja -kasvattaja (TaM), joka on toteuttanut erilaisia taiteidenvälisiä projekteja Suomessa ja Chilessä. Hän on toiminut aiemmin mm. monikulttuurisuusläänintaiteilijana Taiteen edistämiskeskuksessa ja tehnyt mm. toimitus-, tiedotus- ja fasilitointityötä, verkostojen rakentamista ja taideprojekteja. Outi pyrkii edistämään kulttuurienvälistä vuoropuhelua ja kielimoninaisuutta lähtökohtanaan ihmisten yksilöllinen osaaminen. Kulttuuria kaikille -palvelussa hän työskentelee Monikielisyys ja moninaisuus kulttuurikentän voimavarana -hankkeen koordinaattorina.
outi.korhonen(a)cultureforall.fi
Puh. +358 (0)40 594 6596

Mira Haataja Mira Haataja

Mira Haataja on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri (VTM/HY) oppiaineenaan sosiologia. Lisäksi hän on suorittanut opintoja muun muassa viestinnästä, kulttuuriantropologiasta ja sosiaalipsykologiasta. Miralla on sairaanhoitajan tutkinto psykiatrisesta hoidosta (HSO) ja pitkä työkokemus psykiatrisesta hoitotyöstä. Mira on perehtynyt muun muassa kulttuurin hyvinvointikysymyksiin ja pitänyt luentoja aiheesta mielenterveyskuntoutuja museon asiakkaana. Mira työskentelee Kulttuuria kaikille -palvelussa suunnittelijana (vastuullaan muun muassa sähköpostilista, verkkosivut ja muu viestintä), Kaikukortti kaikuu -hankkeen hankekoordinaattorina sekä Suomi 100 – Sateenkaaren väreissä -hankkeen tiedottajana.

mira.haataja (a) cultureforall.fi
Puh. +358 (0)40 213 6339Aura Linnapuomi Aura Linnapuomi

Aura Linnapuomi on opiskellut taidehallintoa (MuM/SibA), liiketaloutta (Tradenomi/Helia), elokuva- ja televisiotutkimusta (HY) sekä kansainvälistä tuottamista (Stadia). Hän on työskennellyt lasten musiikkiteatteriryhmän tuottajana, suunnittelijana, fasilitointitehtävissä sekä museoalan kehittämistehtävissä. Kulttuuria kaikille -palvelussa Aura työskentelee kartoitusten, koulutusten ja erilaisten kulttuuripalvelujen saavutettavuutta ja esteettömyyttä edistävien kehittämishankkeiden parissa. Vuosina 2014-2017 Aura toimii Kulttuuripassin pilotointihankkeen ja Kulttuuripassin jatkohankkeen hankejohtajana.

aura.linnapuomi (a) cultureforall.fi
Puh. +358 (0)40 931 0576Martina Marti

Martina Marti

Teatteriohjaaja, moninaisuuskouluttaja, työskentelee Kulttuuria kaikille -palvelussa hankkeessa Avaus. Toimijaksi suomalaisella taide- ja kulttuurikentällä.
martina.marti (a) cultureforall.fi
puh. +358 (0) 40 099 7203
Lisätietoa  tulossa.


Christine Langinauer

Christine Langinauer

Suunnittelija Christine on valmistunut filosofian maisteriksi Helsingin Yliopiston Art Theory, Criticism and Management -maisteriohjelmasta ja kurattoriksi Konstfackin CuratorLab -ohjelmasta. Christine on kirjoittanut ja toimittanut artikkeleita ja julkaisuja sekä työnsä puolesta että vapaana kirjoittajana. Tällä hetkellä hän toimii RabRab Journal for Political and Formal Inquiries in Art toimitusneuvostossa sekä Night Schoolers ryhmässä, joka tutkii kulttuurin ja taiteen kentän työn muutoksia ja muutoksen mahdollisuuksia.

christine.langinauer(a)cultureforall.fi,
puh. 040 3533234


Marjo Rasinkangas

Marjo Rasinkangas

Marjo Rasinkangas työskentelee Kulttuuria kaikille -palveussa siivoojana ja toimistoavustajana.

Outi Salonlahti Outi Salonlahti

Outi Salonlahti on kulttuurituottaja (AMK/Humak). Hän on työskennellyt tuotantoassistenttina muun muassa kulttuuriyhdistyksissä, vapaan kentän teattereissa, tapahtumissa ja kulttuurituotantoalan yrityksessä. Kulttuuria kaikille -palvelussa Outi työskentelee kartoitusten, koulutusten ja erilaisten kulttuuripalvelujen yhdenvertaisuutta edistävien kehittämishankkeiden parissa, sekä vastaa verkkosivujen ja sähköpostilistan ylläpidosta. Outin erityisosaamisala on saavutettava viestintä. Syksystä 2017 alkaen Outi on opintovapaalla ja opiskelee Jyväskylän yliopistossa Cultural Policy -maisteriohjelmassa.

outi.salonlahti (a) cultureforall.fi
Puh. +358 (0)40 963 9908Sari Salovaara ja avustajakoira Lenni Sari Salovaara

Sari Salovaara on opiskellut taidekasvatusta (FM/JYO), kulttuurituottamista (TeaK) ja ekspressiivistä taideterapiaa (Ihmissuhdetyö ry). Sari on toiminut ohjaajana ja kouluttajana, kulttuurisihteerinä ja festivaalituottajana sekä kirjoittanut yhdenvertaisuudesta taiteen alalla eri julkaisuihin kotimaassa ja kansainvälisesti. Kulttuuria kaikille -palvelun juuret ovat Sarin museoalalla tekemässä vammaisten ihmisten oikeuksiin liittyvässä saavutettavuustyössä. Sari työskentelee Kulttuuria kaikille -palvelussa osa-aikaisesti etenkin kehittämishankkeissa, joissa parannetaan kulttuuripalvelujen toimivuutta toimintarajoitteisille ihmisille.

sari.salovaara (a) cultureforall.fi
Puh. +358 (0) 40 931 3958

 
Siirry sivun alkuun