Ohita navigaatio

Henkilökunta


Rita Paqvalén

Rita Paqvalén

Rita Paqvalén on koulutukseltaan kirjallisuustieteilijä (FT/HY). Rita on toiminut festivaalijärjestäjänä, toimittajana, museo-oppaana, Turku 2011-hankkeen tuotantokoordinaattorina sekä yliopistotutkijana ja -opettajana. Hän on julkaissut tekstejä ja kirjoja mm. kulttuurihistoriasta, teatterista, kirjallisuudesta sekä queer-kulttuurista. Rita toimii Kulttuuria kaikille -palvelussa toiminnanjohtajana ja hänen erityisalueensa on moninaisuus, erityisesti sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin liittyvät kysymykset.

rita.paqvalen (a) cultureforall.fi
Puh. +358 (0)40 674 3528

Rita on kirjoitusvapaalla 31.8.2020 asti.Mira Haataja Mira Haataja

Mira Haataja on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri (VTM/HY) oppiaineenaan sosiologia. Lisäksi hän on suorittanut opintoja muun muassa viestinnästä, kulttuuriantropologiasta ja sosiaalipsykologiasta. Miralla on sairaanhoitajan tutkinto psykiatrisesta hoidosta (HSO) ja pitkä työkokemus psykiatrisesta hoitotyöstä. Mira on perehtynyt muun muassa taloudelliseen ja sosiaaliseen saavutettavuuteen, kulttuurin hyvinvointikysymyksiin ja terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen. Mira työskentelee Kulttuuria kaikille -palvelussa Kaikukortin tukipalvelussa ja Kaikukortti kaikuu -hankkeen vs. hankejohtajana.

mira.haataja (a) cultureforall.fi
Puh. +358 (0)40 213 6339Aura Linnapuomi Aura Linnapuomi

Aura Linnapuomi on opiskellut taidehallintoa (MuM/SibA), liiketaloutta (Tradenomi/Helia), elokuva- ja televisiotutkimusta (HY) sekä kansainvälistä tuottamista (Stadia). Hän on työskennellyt lasten musiikkiteatteriryhmän tuottajana, suunnittelijana, fasilitointitehtävissä sekä museoalan kehittämistehtävissä. Kulttuuria kaikille -palvelussa Aura työskentelee kartoitusten, koulutusten ja erilaisten kulttuuripalvelujen saavutettavuutta ja esteettömyyttä edistävien kehittämishankkeiden parissa. Vuosina 2014-2017 Aura toimii Kulttuuripassin pilotointihankkeen ja Kulttuuripassin jatkohankkeen hankejohtajana.

aura.linnapuomi (a) cultureforall.fi
Puh. +358 (0)40 931 0576Martina Marti

Martina Marti

Teatteriohjaaja, moninaisuuskouluttaja, työskentelee Kulttuuria kaikille -palvelussa hankkeessa Avaus. Toimijaksi suomalaisella taide- ja kulttuurikentällä.
martina.marti (a) cultureforall.fi
puh. +358 (0) 40 099 7203
Lisätietoa  tulossa.


Christine Langinauer

Christine Langinauer

Suunnittelija Christine on valmistunut filosofian maisteriksi Helsingin Yliopiston Art Theory, Criticism and Management -maisteriohjelmasta ja kurattoriksi Konstfackin CuratorLab -ohjelmasta. Christine on kirjoittanut ja toimittanut artikkeleita ja julkaisuja sekä työnsä puolesta että vapaana kirjoittajana. Tällä hetkellä hän toimii RabRab Journal for Political and Formal Inquiries in Art toimitusneuvostossa sekä Night Schoolers ryhmässä, joka tutkii kulttuurin ja taiteen kentän työn muutoksia ja muutoksen mahdollisuuksia.

christine.langinauer(a)cultureforall.fi,
puh. 040 3533234


Marjo Rasinkangas

Marjo Rasinkangas

Marjo Rasinkangas työskentelee Kulttuuria kaikille -palveussa siivoojana ja toimistoavustajana.

Outi Salonlahti Outi Salonlahti

Outi Salonlahti on kulttuurituottaja (AMK/Humak). Hän on työskennellyt aikaisemmin tuotantoassistenttina ja tuottajana muun muassa kulttuuriyhdistyksissä, vapaan kentän teattereissa, tapahtumissa ja kulttuurituotantoalan yrityksessä. Kulttuuria kaikille -palvelussa Outi työskentelee kartoitusten, koulutusten ja erilaisten kulttuuripalvelujen yhdenvertaisuutta edistävien kehittämishankkeiden sekä Kaikukortin parissa. Outin erityisosaamisala on saavutettava viestintä.

outi.salonlahti (a) cultureforall.fi
Puh. +358 (0)40 963 9908Sari Salovaara

Sari Salovaara on opiskellut taidekasvatusta (FM/JYO), kulttuurituottamista (TeaK) ja ekspressiivistä taideterapiaa (Ihmissuhdetyö ry). Sari on toiminut ohjaajana ja kouluttajana, kulttuurisihteerinä ja festivaalituottajana sekä kirjoittanut yhdenvertaisuudesta taiteen alalla eri julkaisuihin kotimaassa ja kansainvälisesti. Kulttuuria kaikille -palvelun juuret ovat Sarin museoalalla tekemässä vammaisten ihmisten oikeuksiin liittyvässä saavutettavuustyössä. Sari työskentelee Kulttuuria kaikille -palvelussa osa-aikaisesti etenkin kehittämishankkeissa, joissa parannetaan kulttuuripalvelujen toimivuutta toimintarajoitteisille ihmisille.

sari.salovaara (a) cultureforall.fi
Puh. +358 (0) 40 931 3958


Miikka Eerola
Miikka Eerola on Kaikukortin määräaikaisena IT-assistenttina. Olen koulutukseltaani tietoliikenteen teknikko. Olen ollut aikaisemmin IT-yrittäjä ja Vantaan kaupungilla sihteerinä. Työstelen kaikukortin kotisivujen kimpussa.

miikka.eerola (a) cultureforall.fi


 
Siirry sivun alkuun