Ohita navigaatio

Henkilökunta


Rita Paqvalén

Rita Paqvalén

Rita Paqvalén on koulutukseltaan kirjallisuustieteilijä (FT/HY). Rita on toiminut festivaalijärjestäjänä, toimittajana, museo-oppaana, Turku 2011 -hankkeen tuotantokoordinaattorina sekä yliopistotutkijana ja -opettajana. Hän on julkaissut tekstejä ja kirjoja mm. kulttuurihistoriasta, teatterista, kirjallisuudesta sekä queer-kulttuurista. Rita toimii Kulttuuria kaikille -palvelussa toiminnanjohtajana ja hänen erityisalueensa on moninaisuus, erityisesti sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin liittyvät kysymykset.

rita.paqvalen (a) cultureforall.fi
Puh. +358 (0)40 674 3528

Rita on kirjoitusvapaalla 31.12.2020 asti.Mira Haataja Mira Haataja

Mira Haataja on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri (VTM/HY) oppiaineenaan sosiologia. Lisäksi hän on suorittanut opintoja muun muassa viestinnästä, kulttuuriantropologiasta ja sosiaalipsykologiasta. Miralla on sairaanhoitajan tutkinto psykiatrisesta hoidosta (HSO) ja pitkä työkokemus psykiatrisesta hoitotyöstä. Mira on perehtynyt muun muassa taloudelliseen ja sosiaaliseen saavutettavuuteen, kulttuurin hyvinvointikysymyksiin ja terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen sekä moninaisuuskysymyksiin. Mira työskentelee Kulttuuria kaikille -palvelussa asiantuntijana Kaikukortin tuki- ja kehittämispalvelussa. Mira on toiminut Kaikukortti kaikuu -hankkeen vs. hankejohtajana. Ajalla 27.4.2020-31.3.2021 Mira on Kulttuuria kaikille -palvelun vs. toiminnanjohtaja.

mira.haataja (a) cultureforall.fi
Puh. +358 (0)40 213 6339Aura Linnapuomi Aura Linnapuomi

Aura Linnapuomi on opiskellut taidehallintoa (MuM/SibA), liiketaloutta (Tradenomi/Helia), elokuva- ja televisiotutkimusta (HY) sekä kansainvälistä tuottamista (Stadia). Hän on työskennellyt lasten musiikkiteatteriryhmän tuottajana, suunnittelijana, fasilitointitehtävissä sekä museoalan kehittämistehtävissä. Kulttuuria kaikille -palvelussa Aura työskentelee kartoitusten, koulutusten ja erilaisten kulttuuripalvelujen saavutettavuutta ja esteettömyyttä edistävien kehittämishankkeiden parissa. Vuosina 2014-2017 Aura toimi Kulttuuripassin pilotointihankkeen ja Kulttuuripassin jatkohankkeen hankejohtajana.

aura.linnapuomi (a) cultureforall.fi
Puh. +358 (0)40 931 0576

Aura on äitiyslomalla 27.4.2020 alkaen.Maija KarhunenMaija Karhunen

Maija Karhunen työskentelee Kulttuuria kaikille -palvelussa vammaisten taiteilijoiden mentoroinnin ponnistushankkeen hankekoordinaattorina. Maija on taustaltaan freelancetanssija ja -esiintyjä, hän on työskennellyt lukuisissa tanssin, teatterin ja esitystaiteen teoksissa niin Suomessa kuin Euroopassakin. Maija on opiskellut tanssia ja koreografiaa Suomessa, Alankomaissa ja Saksassa. Lisäksi Maija on opiskellut viestintää ja taiteen tutkimusta Helsingin yliopistossa ja työskennellyt taidekirjoittamisen ja journalismin parissa. Maija on myös mukana eri vammaisjärjestöjen toiminnassa, erityisenä kiinnostuksenaan vammaisia naisia koskevat kysymykset. Maija työskentelee Kulttuuria kaikille -palvelussa maaliskuusta syyskuuhun 2020.

maija.karhunen (a) cultureforall.fi
puh. +358 (0)40 188 3538


Seppo Mallenius

Seppo Mallenius

Seppo Mallenius työskentelee Kulttuuria kaikille -palvelun Kaikukortti kaikuu -hankkeen ICT-suunnittelijana. Hänen tehtävänään on Kaikukortin digitalisointiin liittyvät asiat.  Seppo on koulutukseltaan filosofian maisteri (FM/HY) pääaineenaan tietojenkäsittelytiede ja kauppatieteen maisteri (KTM) Helsingin kauppakorkeakoulun tieto- ja palvelutalouden laitokselta. Hän on uransa aikana työskennellyt erilaisissa koulutus-, kehittämis-, IT-suunnittelu ja -projektijohtotehtävissä sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Seppo on toimistolla neljä päivää viikossa maanantaista torstaihin. Perjantaisin hän hoitaa Sekakuoroliiton toiminnanjohtajan tehtäviä.

seppo.mallenius (a) cultureforall.fi
puh. +358 (0)40 554 4321Marjo Oja-Kaukola.

Marjo Oja-Kaukola

Marjo Oja-Kaukola työskentelee Kulttuuria kaikille -palvelussa vuoden 2020 loppuun saakka Kaikukortin tuki- ja kehittämispalvelussa. Tehtävässään hankekoordinaattorina hän tukee Kaikukortti-alueita paikallisen Kaikukortti-toiminnan kokeilemisessa ja ylläpitämisessä. Marjo on koulutukseltaan filosofian maisteri (FM), ja Tampereen yliopistossa hänellä oli pääaineena suomen kieli. Hän on opiskellut myös Suomen kirjallisuutta, yleistä etnologiaa ja etnomusikologiaa. Työuransa aikana Marjo on työskennellyt markkinoinnin ja viestinnän parissa sekä esihenkilönä. Viimeisin työ olikin viestinnän tiiminvetäjänä kuntouttavassa työtoiminnassa. 

marjo.oja-kaukola (a) cultureforall.fi
puh. +358 (0)40 669 6544


Marjo Rasinkangas

Marjo Rasinkangas

Marjo Rasinkangas työskentelee Kulttuuria kaikille -palvelussa siivoojana ja toimistoavustajana.


Outi Salonlahti Outi Salonlahti

Outi Salonlahti on yhteiskuntatieteiden maisteri (YTM/JY) sekä kulttuurituottaja (AMK/Humak). Outi on opiskellut kulttuuripolitiikkaa ja perehtynyt myös yhteiskunnalliseen vammaistutkimukseen. Hän käsitteli maisterintutkielmassaan vammaisten ja kuurojen taiteilijoiden toimintamahdollisuuksia. Aiemmin Outi on työskennellyt tuotantoassistenttina muun muassa kulttuuriyhdistyksissä, vapaan kentän teattereissa, tapahtumissa ja kulttuurituotantoalan yrityksessä. Kulttuuria kaikille -palvelussa Outi työskentelee kartoitusten, koulutusten ja erilaisten kulttuuripalvelujen yhdenvertaisuutta edistävien kehittämishankkeiden sekä Kaikukortin parissa.

outi.salonlahti (a) cultureforall.fi
Puh. +358 (0)40 963 9908


Sari Salovaara

Sari Salovaara on opiskellut taidekasvatusta (FM/JY), kulttuurituottamista (TeaK) ja ekspressiivistä taideterapiaa (Ihmissuhdetyö ry). Sari on toiminut ohjaajana ja kouluttajana, kulttuurisihteerinä ja festivaalituottajana sekä kirjoittanut yhdenvertaisuudesta taiteen alalla eri julkaisuihin kotimaassa ja kansainvälisesti. Kulttuuria kaikille -palvelun juuret ovat Sarin museoalalla tekemässä vammaisten ihmisten oikeuksiin liittyvässä saavutettavuustyössä. Sari työskentelee Kulttuuria kaikille -palvelussa osa-aikaisesti etenkin kehittämishankkeissa, joissa parannetaan kulttuuripalvelujen toimivuutta toimintarajoitteisille ihmisille.

sari.salovaara (a) cultureforall.fi
Puh. +358 (0) 40 931 3958


Miikka Eerola
Miikka Eerola on Kaikukortin määräaikaisena IT-assistenttina. Hän on koulutukseltaan tietoliikenteen teknikko. Miikka on työskennellyt aikaisemmin IT-yrittäjä ja Vantaan kaupungilla sihteerinä. Hän työskentelee Kaikukortin verkkosivujen kimpussa.

miikka.eerola (a) cultureforall.fi 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin