Ohita navigaatio

DiDa - Disability Day Art and Action

Didan logo.

Disability Day Art & Action -festivaali juhlistaa kansainvälistä vammaisten päivää. Päätapahtuma järjestetään 3.12. Helsingissä, mutta festivaaliin kuuluu tapahtumia syyskaudella ympäri Suomen.

Avoin haku DiDa-festivaalille

Haluatko juuri sinä tai ryhmäsi tuoda oman taiteesi esiin ja antaa sen kuulua, näkyä, tuntua ja tarjota elämyksiä? Juuri sinun taiteesi on yhdenvertaisen näkyvyyden arvoista! 

Hae mukaan kansainvälisen vammaisten päivän 3. 12. DiDa eli Disability Day Art & Action -festivaaliin. Hakuaika on 31.8.2020 asti. Toivomme hakemuksia eri alojen taiteentekijöiltä ja työryhmiltä.

Voit hakea mukaan kahteen tapahtumaan; päätapahtumaan Kulttuurikeskus Luckanille, sekä lastentapahtumaan Helsingin kaupunginmuseolle.

Festivaalin tarkoituksena on lisätä tietoisuutta kansainvälisestä vammaisten päivästä ja esitellä vammaisten tekemää ja vammaisuutta käsittelevää kiinnostavaa taidetta. Vuonna 2020 DiDan teemoja ovat toiseus ja eristäminen.

Lähetä hakemus 31.8.2020 mennessä tällä lomakkeella, tai vastaavin tiedoin vapaamuotoisesti osoitteeseen info.disabilityday@gmail.com. Kaikille hakijoille tiedotetaan valinnoista syyskuun loppuun mennessä.

Kutsu kulttuuritoimijoille ja yhteisöille

Haluaisitko sinä tai edustamasi taho tulla mukaan rakentamaan vammaistenpäivän juhlahumua DiDan sateenvarjon alle?

Jos olet järjestämässä tapahtumaa vammaistenpäivän 3.12. aikoihin, otamme mielellään vastaan tietoa siitä. Taloudellista tukea emme voi antaa mutta näkyvyyttä internet-sivustollamme ja sosiaalisessa mediassa.

Lähetäthän tapahtumastasi seuraavat tiedot:

Aika, paikka, tapahtuman kesto, hintatiedot, sekä saavutettavuustiedot. Lisätietoja ja ohjeita siitä kuinka voit merkitä tiedot saavutettavuudesta:

Entä saavutettavuus? Ohje kulttuurikohteen saavutettavuudesta viestimiseen

Lähetä tiedot mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30.10.2020 kuvan kanssa sähköpostitse info.disabilityday@gmail.com.

Tiedustelut

Johanna Mattila, johanna@lalunes.com.


Siirry sivun alkuun