Ohita navigaatio

24.11.2015

Kymmenennen Kynnyskinon ohjelma julkaistu

Parisa Eftekhar lehdistön haastateltavissa keskiviikkona 25.11. ja torstaina 26.11.

KynnysKINO -elokuvatapahtuma on ennakoimattomien ja vaihtoehtoisten näkökulmien foorumi, joka tuo esille ihmismielen ja ruumiin laajoja ja yllätyksellisiä ulottuvuuksia.

KynnysKINO järjestetään jo kymmenettä kertaa 26.–29.11! Teemanamme on Iran, yksi kulttuurisesti pitkäikäisimpiä sekä elokuvallisesti mielenkiintoisimpia ja ristiriitaisimpia maita.

Kunniavieras Parisa Eftekhar

Vieraaksemme saapuu iranilainen tutkija Parisa Eftekhar, jonka kanssa keskustellaan iranilaisesta elokuvasta ja vammaisuudesta. Hänen kanssaan katsotaan Rasoul Mollagholipourin ohjaus ja yksi maansa kaikkien aikojen menestyneimmistä elokuvista M for Mother (Mim Mesle Madar, 2006). Sen pääosassa on tunnettu iranilainen näyttelijätär Golshifteh Farahani. Lisäksi esitämme  Soheil Moghimin lyhytfilmin Dear Mr. President (2005), joka on valmistettu Baavar-vammaisjärjestön tuella.

Näytöspaikat

Uutena yhteistyökumppaninamme on teatteri Kino Sheryl Helsingin Arabianrannassa (os. Hämeentie 135, 00560 Helsinki). Lisäksi järjestämme tänä vuonna näytöksiä myös Helsingin Kynnyksen Pantterisalissa (os. Siltasaarenkatu 4, 5krs., 00530 Helsinki).

KynnysKINO ja Kynnys ry

Ensimmäinen, vuonna 1997 järjestetty KynnysKINO käsitteli ihmiskuvan täydellisyyden ja epätäydellisyyden erilaisia puolia. Sen jälkeen olemme iskeytyneet sekä hulluuden että intohimon pyörteisiin. KynnysKINO -elokuvatapahtumien pääjärjestäjä on Kynnys ry, vammaisten ihmisten perus- ja ihmisoikeusjärjestö. 

Vapaa pääsy

Kaikkiin esityksiin on vapaa pääsy! Tervetuloa!

Parisa Eftekhar haastateltavana

Parisa Eftekhar on lehdistön haastateltavissa keskiviikkona 25.11. klo. 13 Kynnyksen Pantterisalissa ja torstaina 26.11. klo 18 Kino Sherylissä. Ilmoittautumiset: sanni.purhonen(a)kynnys.fi

Lisätietoa, näytösajat ja tiedustelut:

kynnyskino.info/ohjelma

Kynnys ry / KynnysKINO
Ismo Helen
Siltasaarenkatu 4, 5.krs
00530 Helsinki

Puhelin: (09) 6850 1132
Sähköposti: ismo.helen(a)kynnys.fi

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin