Ohita navigaatio

25.5.2015

Tampere Guitar Festivalin saavutettavuussuunnitelman kansi
Tampere Guitar Festivalin saavutettavuussuunnitelma

Kuvailutulkkaus ja esteettömyys Tampere Guitar Festivalilla

Tampere Guitar Festival järjestetään 30.5.-7.6.2015.

Kuvailutulkkaus

Tampereen kitarafestivaalin Fingerstyle & Flamenco -konserttiin sekä Tampere Guitar Show -myyntinäyttelyyn lauantaina 6.6.2015 on saatavilla kuvailutulkkausta.
Konsertissa esiintyvät Petteri Sariola ja Joonas Widenius Trio. Tampere Guitar Show -näyttelyssä on esillä useita kitaroiden ja niiden osien koskettelukappaleita.

Tulkkaukset alkavat tunti ennen konserttia kello 13 taustoittamalla esityksiä ja esiintyjiä. Kitaranäyttelykierros syvenee tulkin avustuksella. Kuvailutulkkaukseen osallistuminen tapahtuu ilmoittautumalla ennakkoon kuvailutulkkaajalle. Osallistuminen edellyttää normaalien konserttilippujen lunastamista. Henkilökohtaiset avustajat pääsevät konserttiin ja näyttelyyn veloituksetta.

Lisätiedot ja ilmoittautuminenkuvailutulkkaukseen

Maarit Stålhammar 040 716 0560, taittoteam(a)kotiposti.net

Fingerstyle & Flamenco

Petteri Sariola (FIN), Joonas Widenius Trio (FIN) Lauantai 6.6. klo 14.00 Tampere-talo, Sorsapuisto-sali Yliopistonkatu 55, Tampere
22/18 €
Lisätietoa: http://www.tgf.fi/fingerstyle_and_flamenco

Esiintymisajat: Petteri Sariola 14.00, Joonas Widenius Trio 15.30.
Esitysten välillä on väliaika. Juomamyynti.

Esteettömyys

Yhdettätoista kertaa järjestettävä Tampere Guitar Festival on esteetön festivaali. Tapahtumapaikoilla työskentelevät festivaaliavustajat on perehdytetty eri ihmisryhmien kohtaamiseen. Henkilökohtaiset avustajat pääsevät kaikkiin festivaalitapahtumiin maksutta.

Pohjoismaiden merkittävin kitarafestivaali koostuu noin 50 erillisestä tilaisuudesta; konserteista, OFFklubeista, luennoista, työpajoista, kitarakursseista sekä näyttelytoiminnasta. Päätapahtumapaikat ovat Tampereella, jossa tapahtuu joka päivä, mutta tilaisuuksista osa sijoittuu myös lähikuntiin tehden festivaalista maantieteellisesti pirkanmaalaisen. Tampereelta on järjestetty suora bussikyyditys lähes kaikkiin muiden paikkakuntien konsertteihin.

Lisätietoa konserttien esteettömyydestä

Festivaalikoordinaattori Marko Salonen 0400 506 798, marko(a)tgf.fi.

Festivaalin koko ohjelma: tgf.fi
Liput ja tapahtumat: tgf.fi/lipunmyynti

 
Siirry sivun alkuun