Ohita navigaatio

5.5.2015

Design for All Day ja Cities for All -näyttely 29.5. Espoossa

Aalto-yliopistossa järjestetään Design for All -seminaari. Seminaariviikolla Otakaari 1:n aulassa on esillä Cities for All -näyttely.

Design for All Day

Seminaari 29.5.2015 klo 9.00 - 17.00, Aalto-yliopisto, Design Factory, Betonimiehenkuja 5 C, 02150 Espoo

Aalto-yliopistossa järjestettävässä Design for All -seminaarissa nostetaan esiin tuoreita näkökulmia, ideoita, opinnäytetöitä ja kiinnostavia menetelmiä, jotka totetuttavat Design for All -periaatteita ja joilla luodaan kaikkia käyttäjiä huomioivia ympäristöjä, tuotteita ja palveluita. Seminaarin tuottaa Avaava yhteistyössä Aalto-yliopiston ja Suomen Design for All verkoston kanssa. Tilaisuus on maksuton. Seminaarikielenä englanti.

Seminaariohjelma julkaistaan pian Avaavan verkkosivuilla


Cities for All -näyttely

25.-29.5. osoitteessa Otakaari 1, Espoo

Seminaariviikolla Otakaari 1:n aulassa on esillä Cities for All -näyttely, joka esittelee suomalaisia ja eurooppalaisia tuote- ja palveluratkaisuja, jotka on suunniteltu käyttäjäkeskeisen Design for All -periaatteen keinoin. Alunperin World Design Capital Helsinki 2012 -ohjelmaan kuuluva näyttely on kiertänyt vuodet 2012-2014 Euroopassa.

Näyttely tarjoaa katsauksen väestön ikääntymisenkin kannalta tärkeisiin muotoiluhaasteisiin ja mahdollisuuksiin. Näyttelyyn kootut esimerkit havainnollistavat, kuinka osallistavalla muotoilulla luodaan todellista lisäarvoa niin ihmisille kuin liiketoiminnallekin — sekä yksityisellä että julkisella puolella. Kansainväliset "DfA practices" esimerkit ovat EIDD Design for All Europe -verkoston jäsenorganisaatioiden valitsemia ja tuotettu yhteistyössä EIDD Design for All Europen, Hahmo Design Oy:n, Avaavan, Teolliset muotoilijat TKO ry:n sekä Kuuloliitto ry:n kanssa.

Lisätietoja

Terhi Tamminen, Avaava, terhi.tamminen(a)avaava.fi, gsm: 045-1358932

 
Siirry sivun alkuun