Ohita navigaatio

14.4.2008

Mehiläiskalat katselevat pyrstöä heiluttaen Auringonkukat -maalausta.

Kulttuuria parturi-kampaamoihin -hanke 5-10.5.2008

OK-opintokeskus ja Vanhustyön keskusliitto kampanjoivat vanhusten yksinäisyyden lievittämisen puolesta järjestämällä Kulttuuria kampaamoihin -hankkeen 5-10.5.2008. Taide-elämyksiä viedään kampaamoihin Espoossa, Helsingissä, Joensuussa ja Rovaniemellä.

Kampanjan ideana on, että tieto mahdollisuuksista lievittää yksinäisyyttä tuodaan mahdollisimman lähelle vanhusten tavallista arkielämää. Kampaamo on sosiaalinen ympäristö, josta yleensä tullaan hakemaan hyvää oloa. Kotimaisten ja kansainvälisten tutkimusten mukaan kulttuuri ja taide edistävät terveyttä ja hyvinvointia. Tuomalla kulttuuri ja taide kampaamoon halutaan muistuttaa siitä, että keinoja yksinäisyyden tunteen lievittämiseen on monia.

OK-opintokeskuksen ja Vanhustyön keskusliiton Ystäväpiirin toteuttamassa tapahtumassa ammattitaiteilijat esiintyvät parturikampaamoihin suunnitellulla ohjelmalla. Esityksiä voi seurata parturikampaamon tuolista tai odottaessa omaa vuoroa. Samanaikaisesti paikalla on Vanhustyön keskusliiton Ystäväpiiri-toiminnan vapaaehtoisia kertomassa vanhusten ryhmätoiminnasta. Paikkoja on rajoitetusti, tilaathan ajan suoraan parturikampaamosta mahdollisimman ajoissa!

 

Lisätietoja tapahtumista ja esiintyjistä: http://www.okry.fi/?main=226&newsID=481
OK-opintokeskus, kulttuurisuunnittelija Oskari Mänttäri, (09) 4153 4238, 040 5624 960,oskari.manttari(at)okry.fi

 

Lisätietoja Ystäväpiiri-toiminnasta: http://www.ystavapiiri.net/
Vanhustyön Keskusliitto, projektisuunnittelija Tarja Ylimaa, 050 402 2528,tarja.ylimaa(at)vanhustyonkeskusliitto.fi

 
 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin