Ohita navigaatio

22.4.2022

Ryhmäteatterin Peggy Pickit näkee Jumalan kasvot -esitys kuvailutulkataan torstaina 28.4.

Roland Schimmelpfennigin kirjoittama ja Jarno Kuosan ohjaama Peggy Pickit näkee Jumalan kasvot -näytelmä on hykerryttävä tragikomedia kahdesta ystäväpariskunnasta, jotka tapaavat vuosien jälkeen. Liz (Minna Suuronen) ja Frank (Jarkko Pajunen) ovat kutsuneet Carolin (Meri Nenonen) ja Martinin (Robin Svartström) kotiinsa illalliselle. Pariskunnista toinen on työskennellyt viimeiset vuodet lääkäreinä avustustyötehtävissä globaalissa etelässä. Toinen on sillä aikaa rakentanut turvallisen elämän autotalleineen ja ylellisyyksineen.

Pöytä on katettu kauniisti, on itsevalmistettua ruokaa ja loputtomasti viiniä. Illan edetessä jälleennäkemisen riemu kääntyy kuitenkin vertailun ja mittailun lomassa suruksi ja kauhuksi.

Kaikki se, mitä koitetaan pitää oman tietoisuuden ulkopuolella, valuu vääjäämättömästi turvallisen kodin sisätiloihin ja henkilöiden mielenmaisemiin. Kenellä on oikeus puuttua asioiden tilaan ja millä motiiveilla näihin toimiin ryhdytään? Kenellä on oikeus laukoa totuuksia ja leikkiä Jumalaa yltäkylläisen ja viinin täyteisen illallisen äärellä?

Esitys Ryhmäteatterin Helsinginkadun näyttämöllä osoitteessa Helsinginkatu 25. Esityksen kesto on 1 tunti ja 25 minuuttia. Ei väliaikaa. Esitys alkaa klo 19. Klo 18:00-18:30 salissa toteutetaan johdantokuvailu sisältäen käsiohjelman lukemisen. Tulkkaajat jakavat kuulokkeet johdantotilaisuuden aikana.

Kuulokkeita on 10 kappaletta. Mahdolliset avustajat mukaan veloituksetta. Liput voi varata Ryhmäteatterin lipunmyynnistä, puh. (09) 718 622. Lipunmyyjämme vastaavat mielellään erilaisiin tilaisuuteen liittyviin kysymyksiin.

Lisätietoja esityksestä, Ryhmäteatterista ja lippujen hinnoista.

Lisätietoa: 

Hanna Roisko
Tuottaja
Ryhmäteatteri
hanna(a)ryhmateatteri.fi
040 682 7711

 
 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin