Ohita navigaatio

Toimiston saavutettavuus

Tällä sivulla kerrotaan toimistomme saavutettavuudesta.

Verkkosivujen saavutettavuusseloste.

Saapuminen toimistolle

Kulttuuria kaikille -palvelun toimisto sijaitsee Kaapelitehtaalla. Käyntiosoite on Tallberginkatu 1, sisäpiha, D-porras, 5. kerros, 00180 Helsinki. (Postiosoite on Tallberginkatu 1/48, 00180 Helsinki.)

Mikäli saavut taksilla tai tilaat taksin toimistollemme, pyydä kuskia ajamaan Kaapelitehtaan sisäpihalle, D-portaan eteen.

 

ISA-tunnus

Esteetön sisäänkäynti

D-portaan vasemmalta puolelta on kulku hissiin, jolla pääsee suoraan toimistomme oven eteen, 5. kerrokseen. Toimiston sisäänkäynti on esteetön, mutta ovi on lukossa, soitathan ovikelloa.

Puutteet hissin esteettömyydessäISA-tunnus valkoinen neliö, jossa musta teksti

Esteetön wc

Toimistossamme ei ole esteetöntä wc:tä.

D-portaan esteetön wc

Esteetön wc, oikealla tilaa.Toimistomme sijaitsee D-portaassa. D-portaan kellarissa (0. kerros) sijaitsee yksi esteetön wc. Wc on yksipuolisesti käytettävä (istuimen vieressä on vapaata tilaa ainoastaan oikean käden puolella).

0. kerrokseen pääsee suoraan toimistomme edestä tilavalla ja esteettömällä hissillä. Reitillä on yhdet raskaat palo-ovet, muuten kulku on esteetön.

C-portaan esteetön wc

Esteetön wc, tilaa vasemmalla

Toinen esteetön wc sijaitsee Kaapelitehtaan C-portaassa 1. kerroksessa. C-portaan wc on yksipuolisesti käytettävä (istuimen vieressä on vapaata tilaa ainoastaan vasemman käden puolella).

Kulku esteettömään wc-tilaan sisäkautta on esteetön, paitsi 5. kerroksen käytävillä on kiinni olevia raskaita palo-ovia. C-rapun läheisyydessä on tilava tavarahissi. Hissin painikkeet ovat korkealla (1000-1420 mm) ja hississä on raskas ovi sekä vieteriovi.

Esteettömään wc-tilaan pääsee myös pääovesta (C-portaan vasemmalla puolella) Kaapelitehtaan sisäpihan kautta luiskaa pitkin (kaltevuus noin 11 %).


C-portaan esteettömän wc:n puutteet

  • Vapaata tilaa (istuimen, oven ja lavuaarin välissä)on vain 1060 mm halkaisijalta
  • Oven vedin, lavuaari, naulakko, wc-paperiteline, lankavedin, käsipyyhkeet ja saippuateline on sijoitettu korkealle (keskimäärin metrin korkeudella).

Esteettömän pysäköinnin symboli: P-kirjain ja pyörätuoli

Esteettömät autopaikat

Kaapelitehtaalla on kaksi esteetöntä autopaikkaa.
  • D-portaan läheisyydessä on kaksi esteetöntä autopaikkaa, joissa pysäköintiaika on rajoitettu neljään tuntiin. Autopaikkojen leveydet ovat vain 2950 mm ja 3050 mm. 
ISA-tunnus

Esteetön kulku

Toimistossa on esteetön kulku, paitsi ovien kulkuaukkojen leveys on vain 830 mm.
Keittiökomero ei ole esteetön.


 

Induktiosilmukan symboli

Induktiosilmukka

Neuvotteluhuoneeseen tai muualle toimistoon voi tarvittaessa asentaa kannettavan induktiosilmukan.

 

 

 

Avustavien koirien symboli

Avustavat koirat

Avustavat koirat ovat tervetulleita toimistoomme. Toimistossa työskentelee säännöllisesti avustavia koiria.Lisätietoja toimistomme saavutettavuudesta:

Outi Salonlahti, 040 963 9908, outi.salonlahti@cultureforall.fi.

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin