Ohita navigaatio

Taiken kuntailtapäivä: miten moninaisuus toteutuu kunnissa?

Vuoden 2024 ensimmäisen kuntailtapäivän teemana on kulttuuriseen moninaisuuteen liittyvät mahdollisuudet kunnissa. 

Teeman taustalla on kesällä 2023 valmistunut OKM:n toimenpideohjelma Taide, kulttuuri ja moninainen Suomi. Toimenpideohjelman tavoitteena on huomioida Suomen väestön moninaistuminen kaikessa taide- ja kulttuuripoliittisessa suunnittelussa ja päätöksenteossa.

ILMOITTAUTUMINEN: https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/2aefcbfb-c48c-4116-a8f1-8f4630149d9e?displayId=Fin2980423 (siirryt Webropolin ilmoittautumislomakkeeseen)

Kuntailtapäivän vieraiksi saapuvat opetus- ja kulttuuriministeriön kulttuuriasiainneuvos Maija Lummepuro, Kotkan kaupungin kulttuurijohtaja Tomi Purovaara sekä Yhdenvertainen Oulu2026 -hankkeen projektipäällikkö ja moninaisuusagentti Anna Litewka-Anttolainen. Kuntailtapäivässä jutellaan myös dialogikorteista, jotka auttavat avaamaan moninaisuuden käsitteitä ja edistämään yhdenvertaisuutta taide- ja kulttuuripalveluissa.

Kuntailtapäivä toteutetaan yhteistyössä Taiken kuntien kulttuuritoiminnan asiantuntijapalvelun, Taiken moninaisuuden ja liikkuvuuden kehittämisohjelman sekä Kulttuuria kaikille -palvelun järjestämän Moninaisuus kuntien taide- ja kulttuuritoiminnan lähtökohtana 2025 -hankkeen kanssa.


 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin