Ohita navigaatio
Mustavalkoinen piirroskuva taskulampusta, joka valaisee kasvustoa.
Kuvitus: Alexandra Burda.

Moninaisuustyöpaja kirjastoille

Tervetuloa moninaisuuden verkkotyöpajaan oppimaan yhdenvertaisuudesta tiistaina 28.11.2023 klo 13-15.

Kuinka me kirjastotyöntekijöinä voimme kantaa kortemme kekoon, kun tavoitteena on rakentaa yhdenvertaisempaa yhteiskuntaa? Mitä yksittäinen työntekijä voi tehdä? Mitä organisaatiotasolla voitaisiin tehdä?

Tervetuloa käsittelemään näitä ja muita kysymyksiä moninaisuuden verkkotyöpajaan. Teamsissa pidettävän tilaisuuden tarkoituksena on tutustua paremmin kaikkiin tapoihin, joilla olemme moninaisia; sekä herätellä ajatuksia kirjastojen vaikuttamismahdollisuuksista. Kulttuuria kaikille -palvelun sekä Monikielisen kirjaston toteuttama koulutus on räätälöity kirjastojen työntekijöille.

Kouluttajina toimivat moninaisuusagentit Nuura Naboulsi ja Kemê Pellicer, moninaisuusasiantuntija Arlene Tuckerin (Kulttuuria kaikille -palvelu) toimiessa tilaisuuden vetäjänä. Työpaja pidetään suomeksi ja englanniksi.

Ilmoittaudu tapahtumaan perjantaihin 24.11.2024 klo 16:00 mennessä tästä: Ilmoittautumislomake moninaisuustyöpajaan. Linkki tilaisuuteen lähetetään sinulle antamaasi sähköpostiosoitteeseen hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.

Kaipaatko lisätietoja?

Koulutuksen sisältöön liittyvät kysymykset: Arlene Tucker: arlene.tucker@cultureforall.fi, puh. 045 1160 518 

Ilmoittautumiseen liittyvät kysymykset: Minna Mohr: minna.mohr@hel.fi , puh. 09 3103 2323

Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin