Ohita navigaatio

17.12.2019

X Dance Festival 2020 1-7.6.2020 Helsinki: Avoin teoshaku 10.12.19-10.01.20

XDF-festivaalin ohjelmisto kootaan kutsuteoksista ja avoimella teoshaulla valituista teoksista. Vuoden 2020 festivaali, joka juhlistaa myös Kaaos Companyn 10-vuotista taivalta, toteutetaan Yhteisö tanssii ry:n kanssa Yhteinen perusta -projektina. Muina yhteistyökumppaneina ovat Työpajafestivaali (järjestäjänä Zodiak - Uuden tanssin keskus, Tanssin talo ja Tanssille ry), CrossOver Festivaali (Kulttuuriyhdistys Suomen Eucrea ry), Kulttuuria Kaikille -palvelu, Mad House, Goethe-instituutti, Performancesirkusyhdistys ry sekä Ammattiopisto Liven opiskelijat.

Avoimessa haussa on kolme kategoriaa: Esitykset, työpajat, videot

Festivaalille voit osallistua yksityishenkilönä, työryhmänä tai organisaationa. Lähetä 10.01.20 mennessä osoitteeseen kaaos@danceabilityfinland.com avoin hakemus, josta selviää seuraavat tiedot:

Hakijan/Työryhmän nimi ja yhteyshenkilö

Haettava kategoria: A - Esitys (max 15 min.); B - Työpaja (max 90 min); C - Video (max 15 min)

Teoskuvaus: 1) Nimi; 2) Lyhyt kuvaus (max 200 sanaa); 3) Kesto; 4) Tekniset vaatimukset; 5) Budjetti

-Työryhmän kokoonpano jaroolit

-Työryhmän erityistarpeet festivaalilla

-Työnäytteet (nettiosoite tai max 5 liitettä)

-Yhteystiedot: osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero

Kaikille hakijoille ilmoitetaan 31.01.20 päätös sähköpostitse.

Kaaos Company on Suomen johtava inklusiivinen tanssiryhmä, joka taiteellisella työskentelyllään ja menetelmillään pyrkii teoksissaan haastamaan stereotypioita.  Kaaos Companyn tuottajana on DanceAbility Finland ry, DanceAbility-metodia ja inklusiivista tanssia edistävä voittoatavoittelematon järjestö.

Yhteisö tanssii ry on vuonna 1999 perustettu yhdistys, joka toimii yhteistyö- ja asiantuntijatoimijana yhteisötanssin kentällä. Verkostona se tuo yhteen yhteisötanssin parissa työskenteleviä taiteilijoita. Yhdistyksen tavoitteena on lisätä yhteisötanssin tunnettuutta ja tukea yhteisöissä työskentelevien taiteilijoiden osaamista. Yhdistys järjestää yhteisötanssifestivaalia joka toinen vuosi.

Lisätiedot:

Englanniksi: Sally Davison, Kaaos Companyn taiteellinen johtaja, sally@danceabilityfinland.com, +358(0)40 0843689, www.danceabilityfinland.com/kaaos/festivals

Suomeksi: Riina Hannuksela, Yhteisö tanssii ry:n puheenjohtaja, riina.hannuksela@gmail.com, +358(0)40 5179185

 
 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin