Ohita navigaatio

13.8.2018

Sankareita ja liittolaisia – unelma yhdenvertaisista lastenkulttuuripalveluista 19.-20.11.2018

Meillä on ilo kutsua teidät Valtakunnalliseen lastenkulttuurifoorumiin Espoon Sellosaliin ma–ti 19.–20.11.2018. Vuosittain järjestettävässä valtakunnallisessa foorumissa pureudutaan kulttuurisen diversiteetin kysymyksiin. Unelmanamme on lastenkulttuuripalvelut, jotka ovat yhdenvertaiset kaikille lapsille, nuorille sekä perheille kulttuuri- ja kielitaustat huomioiden. Tavoitteisiin edetään kohtaamisilla ja avoimella dialogilla.

Ma 19.11. vaihtoehtoisissa alaseminaareissa teemaa käsitellään mm. kirjallisuuden, kuvataiteen ja esittävän taiteen kautta. Esittelyissä kuullaan erilaisista hankkeista ja menetelmistä. Iltapäivän yhteisessä osiossa puhutaan taiteesta ja taidekasvatuksesta sekä sanojen ja kuvien vallasta. Vastaamossa käsitellään osallistujien ennakkoon lähettämiä kysymyksiä.

Ti 20.11. järjestetään lastenkulttuurikeskusten verkostoitumispäivä, jossa on runsaasti lastenkulttuuritoiminnan case-esittelyjä eri puolilta Suomea sekä teematapaamisia.

Ohjelma julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa syyskuussa viikolla 36. Samalla saat lisätietoja matkustamisesta ja majoittumisesta. Osallistumismaksu on 35 €/hlö ma 19.11. ja 20 €/hlö ti 20.11. Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton jäsenille jäsenalennus. Hintaan sisältyy ohjelma ja aamukahvit.

Lasten kulttuurikeskus Pikku-Auroran ja Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton väki

Lisätietoja foorumista Sunna Maijalalta, sunna.maijala(a)lastenkulttuuri.fi, ja Johanna Vepsä, johanna.vepsa(a)espoo.fi, tfn 0468773251

 
 
Siirry sivun alkuun