Ohita navigaatio

4.3.2019

Uusi perusviittomien verkkosanakirja on julkaistu

Uusi Sanoista käsin viittomakielen verkkosanakirja julkaistaan mobiili- ja verkkoversiona tiistaina 5.2.2019. Se sisältää yli 5000 viittomaa. 

Sanoista käsin on suomen kielen sanoista viittomakieleen toimitettu sanakirjapalvelu. Perusviittomien verkkopalvelun kohderyhmään kuuluvat kaikki viittomakieltä käyttävät. 

– Sanoista käsin palvelee kaikkia suomalaisia viittomakieltä ja viittomakommunikaatiota työssään käyttäviä asiantuntijoita, kuten puheterapeutteja ja kommunikaatio-ohjaajia sekä opiskelijoita, jotka opettelevat viittomakieltä tai uutta kommunikaatiomenetelmää, Diakin viittomakielen lehtori Satu Rantamäki kertoo. 

Diakin tulkkauksen koulutuksen tuottama viittomisto on hakuluokitettu oppimateriaali sekä omatoimiseen- että ohjattuun opiskeluun. Materiaali on julkaistu aiemmin DVD:nä, mutta nyt siitä on saatavana verkko- ja mobiiliversio. 

Palvelu on maksuton ja kaikille avoin. Sen saa käyttöönsä osoitteesta http://www.sanoistakasin.fi/. Käyttäjätunnukset voi tilata osoitteesta sanoistakasin@diak.fi. 

Lisätietoja: 

lehtori Satu Rantamäki, p. 040 017 4085, satu.rantamaki@diak.fi  

 aluekoordinaattori Eila Hannula, p. 050 471 3033, eila.hannula@diak.fi 

 
 
Siirry sivun alkuun