Ohita navigaatio

29.8.2018

Tasa-arvoasioiden neuvottelupäivät Helsingissä 10.–11.10.2018

Tasa-arvotiedon keskus (THL) järjestää yhteistyössä sosiaali- ja terveysministeriön ja laajan tasa-arvotoimijoiden verkoston kanssa Tasa-arvoasioiden neuvottelupäivät Helsingissä 10.–11.10.2018. Tapahtumapaikkana on THL:n kokouskeskus osoitteessa Mannerheimintie 166. 

Tasa-arvopäivien teema on tänä vuonna "Kuinka mitata sukupuolten tasa-arvoa?". Tilaisuuden juontaa kirjailija ja yrittäjä Emmi Nuorgam. 

Tasa-arvopäivät on suunnattu kaikille tasa-arvoasioiden parissa työskenteleville ja niistä kiinnostuneille, muun muassa viranhaltijoille ja luottamushenkilöille valtionhallinnossa ja kunnissa, työmarkkinajärjestöille, kansalaisjärjestöille, yksityisen sektorin toimijoille, hankkeille, tutkijoille ja opiskelijoille.

Ilmoittautuminen Tasa-arvopäiville aukeaa 31.8.2018. Linkki ilmoittautumislomakkeeseen julkaistaan tässä tapahtumassa 31.8.2018 klo 9:00. Tilaisuuteen mahtuu noin 180 osallistujaa. THL:n kokouskeskuksen tilat ovat esteettömät. 

Otathan huomioon, että pelkkä läsnäolevaksi ilmoittautuminen tapahtumaan Facebookissa ei riitä, vaan ilmoittautuminen on tehtävä e-lomakkeen kautta. 

Lisätietoja Tasa-arvopäivistä Tasa-arvotiedon keskuksen sivuilta.

Tervetuloa!

 
 
Siirry sivun alkuun