Ohita navigaatio

17.10.2019

Taiken avustukset moninaisuuden ja kulttuurin saavutettavuuden edistämiseen

Avustukset kulttuurisen moninaisuuden edistämiseen ja rasismin vastaiseen toimintaan. Hakuaika päättyy 31.10.2019 klo 16:00.

Avustukset on tarkoitettu oikeuskelpoisille yhteisöille. Avustuksia voivat hakea siirtolaistaustaisten ja kulttuurivähemmistöjen yhteisöt kulttuuritoimintaansa, mutta myös muut yhteisöt toimintaan, joka edistää kulttuurista moninaisuutta ja rasisminvastaisuutta.

Apurahat kulttuurisen moninaisuuden edistämiseen. Hakuaika päättyy 14.11.2019 klo 16:00.

Apurahat on tarkoitettu taiteilijoille ja heidän muodostamilleen työryhmille. Hakijana voi olla myös toiminimi. Apurahat on tarkoitettu vahvistamaan siirtolaistaustaisten ja kulttuurivähemmistöihin kuuluvien taiteilijoiden toimintaedellytyksiä sekä edistämään kulttuurista moninaisuutta, vuorovaikutusta ja rasisminvastaisuutta taiteen avulla.

Avustukset vammaisyhteisöjen kulttuuritoimintaan ja kulttuurin saavutettavuuden edistämiseen. Hakuaika päättyy 31.10.2019 klo 16:00.

Avustukset on tarkoitettu oikeuskelpoisille yhteisöille. Avustuksilla voidaan tukea a) valtakunnallisten vammaisjärjestöjen ja –yhteisöjen taide- ja kulttuuritoimintaa sekä b) taiteen ja kulttuurin saavutettavuutta parantavia hankkeita ja toimintaa sekä selvityshankkeita. Hakijoina voivat tällöin olla myös erilaiset kulttuurialan toimijat.

 
 
Siirry sivun alkuun