Ohita navigaatio

7.9.2018

Paras mahdollinen + -seminaarisarja kulttuurisen hyvinvoinnin ja osallisuuden puolesta

Miten sosiaali- ja kulttuuriala voivat yhdessä vaikuttaa osallisuuden toteutumiseen yhteiskunnassa? Miten taide-, ja luontolähtöiset palvelut tulee huomioida sote-valmisteluissa? Millaisia kulttuurisia hyvinvointipalveluja on jo olemassa Kanta-Hämeessä ja mitä niistä kertovat palvelun käyttäjät? 

Hyvinvoinnin puolesta -seminaarisarjassa kuullaan asiantuntijapuheenvuoroja taide- ja luontolähtöisten palveluiden vaikuttavuudesta. Läheltä arkea esitellään esimerkkejä jo toimivista palveluista. Palvelun käyttäjät ja heidän läheisensä kertovat kokemuspuheenvuoroja. 

Seminaarisarja on suunnattu palveluiden käyttäjille, tuottajille, sosiaalialan henkilöstölle ja päättäjille sekä kulttuurialan henkilöstölle ja toimijoille. 
Toteutus: 
7.9.2018 Hämeenlinna, 
21.11.2018 Riihimäki, 
12.2.2019 Forssa, 
8.4.2019 Hämeenlinna 

HUOMIOI myös Open Call: Oletko taide- tai luontolähtöisten palveluiden tuottaja? Etsimme hyviä esimerkkejä Hämeestä, joita voimme esitellä osana seminaarisarjan ohjelmaa. Samalla kartoitamme kulttuuri- ja luontolähtöisten palveluiden nykytilaa Hämeessä. Ota yhteyttä seminaarijärjestäjiin ja kerro lisää palvelustanne. 

Seminaaripäivät ovat maksuttomia ja sisällöiltään erilaisia sekä toisiaan tukevia. 

Kahvitarjoilu. 

Paras mahdollinen + -seminaarisarjaa koordinoi laaja-alainen työryhmä, jonka tavoitteena on taide-, kulttuuri- ja luontolähtöisten palveluiden huomioiminen osana sote- ja maakuntauudistusta toiminnallisesti ja rakenteellisesti. 

Lue lisää täältä.

Lisätietoja: 

Sirpa Ylikerälä, sosiaalihuollon projektiasiantuntija Oma Häme / Hämeen Liitto sirpa.ylikerala(a)hame.fi, 050 505 3746 
Elisa Lientola, läänintaiteilija Taiteen edistämiskeskus elisa.lientola(a)taike.fi, 029 5330894 
Päivi Lilja, toiminnanjohtaja Kettuki paivi.lilja(a)kettuki.fi, 044 0405107 

 
 
Siirry sivun alkuun