Ohita navigaatio

23.5.2018

Vielä ehtii ilmoittautua Kaikukortin väliaika -tilaisuuteen – tilaisuus myös suorana Facebookissa

Kaikukortin väliaika - tarjolla kahvia ja pullaa! Kaikukortti-kokeilujen loppuseminaari järjestetään 29.5. Vindängenissä Tapiolassa klo 13–16. Lämpimästi tervetuloa!

Voit ilmoittautua Kaikukortin väliaika –tilaisuuteen seuraavan linkin kautta vielä huomenna to 24.5.2018 mennessä: http://bit.ly/Kaikukortin_valiaika. Tilaisuuteen mahtuu 90 ensin ilmoittautunutta.

Suora lähetys
Voit osallistua myös etänä! Tilaisuus lähetetään suorana Kaikukortin Facebook-sivun kautta www.facebook.com/kaikukortti.

Ohjelma
Tule kuulemaan Mathias Rosenlundin tietä kirjailijaksi ja nauttimaan haitari-virtuoosi Joose Ojalan musiikista! Ylläty kanssamme runoilija Henriikka Tavilta tilatun haikun äärellä! Ohjelmassa on luvassa myös tarinoita ja keskustelua kulttuurista, kulttuurisista oikeuksista, eriarvoisuudesta, köyhyydestä ja luovuudesta. Tarjolla on myös kahvia ja pullaa!

Aika: ti 29.5. klo 13-16

Paikka: Kulttuurikeskus Vindängenin musiikkisali,
Tuulikuja 6, Tapiola, 02100 Espoo.

Saavutettavuus: 
Vindängen on esteetön ja tiloissa on esteetön wc. Musiikkisalissa on induktiosilmukka. Tilaisuudessa on kirjoitustulkkaus (suomeksi). Avustavat koirat ovat tervetulleita.

Lue lisää ohjelmasta ja sen saavutettavuudesta Kulttuuria kaikille -palvelun verkkosivuilla: www.kulttuuriakaikille.fi/kaikukortin_valiaika


 
 
Siirry sivun alkuun