Ohita navigaatio

9.5.2018

Kaikukortin väliaika - tarjolla kahvia ja pullaa! Kaikukortti-kokeilujen loppuseminaari 29.5. Vindängenissä Tapiolassa

Ilmoittautuminen Kaikukortin väliaika -tilaisuuteen on alkanut! Voit ilmoittautua Kaikukortin väliaika -tilaisuuteen tämän linkin kautta.

On tullut hetki vetää henkeä ja katsoa mitä Kaikukortille kuuluu kolmen vuoden kokeilujen  jälkeen. Lämpimästi tervetuloa viettämään keväistä iltapäivää 29.5. Espooseen. 

Tule kuulemaan Mathias Rosenlundin tietä kirjailijaksi ja nauttimaan haitari-virtuoosi Joose Ojalan musiikista! 

Ylläty kanssamme runoilija Henriikka Tavilta tilatun haikun äärellä!

Ohjelmassa on luvassa myös tarinoita ja keskustelua kulttuurista, kulttuurisista oikeuksista, eriarvoisuudesta, köyhyydestä ja luovuudesta. Paneelissa on muun muassa mukana Anne Burakoff EAPN-Fin:stä, Suomen köyhyyden ja syrjäytymisen vastaisesta verkostosta, kirjailija Mathias Rosenlund, kirjastotoimen johtaja Taina Hyvönen Kuhmosta sekä Kaikukortin haltija ja viestinviejä Johanna Lillback Espoosta. Ja kuten otsikkokin lupaa, tarjolla on kahvia ja pullaa!

Tilaisuudessa julkaistaan opas Kaikukortin kokeiluun ja käyttöönottoon, ja kerrotaan myös lyhyesti uudesta Kaikukortti kaikuu -hankkeesta. 

Aika: ti 29.5. klo 13-16

Paikka: Kulttuurikeskus Vindängenin musiikkisali, Tuulikuja 6, Tapiola, 02100 Espoo. 

Ilmoittautuminen Kaikukortin väliaika -tilaisuuteen to 24.5.2018 mennessä tämän linkin kautta. TIlaisuuteen mahtuu 90 ensin ilmoittautunutta.

Tarkempi Kaikukortin väliaika -tilaisuuden ohjelma Kulttuuria kaikille -palvelun sivulla täällä.

Selvittelemme mahdollisuuksia lähettää ohjelmaa suorana Kaikukortin Facobook-sivun kautta. Tieto mahdollisesta suoran lähetyksen toteutumisesta tulee myös tapahtuman sivulle Kulttuuria kaikille -palvelun verkkosivulla. 

Tilaisuus on maksuton ja tarkoitettu kaikille Kaikukortista kiinnostuneille, esimerkiksi Kaikukortin haltijoille, medialle, Kaikukortti-verkostokumppaneille, sote- ja kulttuurialan ammattilaisille, opiskelijoille ja tutkijoille, kuntapäättäjille sekä kulttuurin ja hyvinvoinnin parissa työskenteleville. 

Saavutettavuus 
Vindängen on esteetön ja tiloissa on esteetön wc. Musiikkisalissa on induktiosilmukka. Tilaisuudessa on kirjoitustulkkaus (suomeksi). Avustavat koirat ovat tervetulleita. 

Vindängenin pääoven luona on yksi esteetön pysäköintipaikka. Talon pääovi on kuitenkin eri tasossa kuin musiikkisali jossa tilaisuus järjestetään. Rakennuksen sisällä on hissi jolla pääsee alakertaan jossa musiikkisali on. 

Lisäksi kauempana pääsisäänkäynnistä on esteettömäksi merkittyjä pysäköintipaikkoja parkkipaikalla. 

Lisätietoa Vindängenin saavutettavuudesta: kulttuurituottaja Eva Monthén, puh 050 430 3956, sähköposti eva.monthen(a)espoo.fi

Miten päästä Vindängeniin? 

Vindängenin musiikkisaliin pääset Musikinstitutet Kungsvägenin sisäänkäynnin kautta, pääsisäänkäynnin vasemmalta puolelta (katutasossa). Tarkemmat saapumisohjeet ja pysäköintiohjeet julkaistaan 27.5. mennessä Kulttuuria kaikille -palvelun verkkosivuilla täällä.

Lisätietoa: Aura Linnapuomi ja Mira Haataja, Kaikukortti kaikuu -hanke, aura.linnapuomi(a)cultureforall.fi, p. 040 931 05 76; mira.haataja(a)cultureforall.fi, 040 213 6339.

Lisätietoa Kaikukortista: www.kulttuuriakaikille.fi/kaikukortti

Tilaisuuden järjestää Kulttuuria kaikille -palvelu

#kaikukortti #kulttuuriakaikille 
 
Siirry sivun alkuun