Ohita navigaatio

31.7.2019

Hae mukaan Disability Day Art & Action 2019 (DiDa) ohjelmaan

DiDa hake nyt taidetta, joka käsittelee vammaiskysymyksiä, taidetta vammaisilta taiteilijoita ja taidetta joka ottaa kantaa!

Mukaan voi hakea 16.8.2019 klo 16.00 asti! 

Hae mukaan DiDaan täyttämällä tämä lomake.

DiDa – Disability Day Art & Action 2019 tarjoaa jo neljättä kertaa monipuolisesti taidetta, kulttuuria ja tekemisen meininkiä ympäri Helsinkiä marras-joulukuun vaihteessa huipentuen kansainvälisenä vammaisten päivänä 3.12. DiDa tarjoaa hauskanpitoa, yhdessä olemista ja taiteesta nauttimista. 

Kansainvälistä vammaisten päivää juhlistava festivaali haluaa paitsi muovata asenteita myös nostaa pinnalle esiintyjäkavalkadillaan tuntemattomampia helmiä eri taiteenaloilta. 

Missä yhdistyvät kantaaottavat keskustelut, monipuolinen taide ja matalankynnyksen paikat niin suvaitsevaisuuden kuin myös konkreettisten kynnysten muodossa? 

Koko Helsinkiin levittäytyvässä ilmaisessa, raja-aitoja rikkovassa ja esteettömässä Disability Day Art & Action-verkostofestivaalissa, tänä vuonna jo neljättä kertaa! Marras-joulukuusta ei siis tekemisen meininkiä puutu, kun erilaiset ihmiset pääsevät kohtaamaan taiteen, kulttuurin ja asiaohjelman parissa. 

Tuttavallisemmin DiDana tunnettu kansainvälistä vammaisten päivää juhlistava festivaali haluaa paitsi muovata asenteita myös nostaa pinnalle esiintyjäkavalkadillaan tuntemattomampia helmiä eri taiteenaloilta. Tapahtuma nostaa keskustelunaiheeksi tasa-arvoon liittyvät polttavat kysymykset sekä pureutuu niihin tabuihin, joita vammaisuudessa vielä on jäljellä. 

 
Siirry sivun alkuun