Ohita navigaatio

5.12.2018

Ei tingitä! Ilta ihmisoikeuksille: Paula Vesala, Hilja Grönfors ja muut huippuesiintyjät! 10.12.2018

Ihmisoikeuksien päivänä 10.12.2018 YK:n ihmisoikeusjulistus täyttää 70 vuotta. Ihmisoikeudet ovat kuitenkin tänä päivänä uhattuna ympäri maailmaa. Suomi ei ole tästä kehityksestä ulkona. Ihmisoikeuksista ei saa tinkiä, ne kuuluvat kaikille, kaikkialla ja kaikkina aikoina. 

Ihmisoikeusliiton Ei tingitä! -illassa Viiruksen lavalle astuvat Paula Vesala ja Hilja Grönfors. Vesala on yksi Suomen musiikkitaivaan kirkkaimpia tähtiä. Mestarikansanlaulajaksi nimetyn Hilja Grönforsin ääni lumoaa! Vuosien ajan Grönfors on kerännyt romanien perinnelauluja ympäri Suomea. Illan aikana saat nauttia myös Taikasydämen tahdeista. Taikasydän-bändissä soittaa mm. Pertti Kurikan Nimipäivistä tuttu Toni Välitalo sekä Kalle Salonen.  

Illan aikana kuulemme myös painavia puheenvuoroja ihmisoikeuksista. Puhujina ovat mm. kirjoittaja Maryan Abdulkarim, Kuurojen liiton toiminnanjohtaja Markku Jokinen sekä professori, perustuslakiasiantuntija Tuomas Ojanen. 

Illan juontavat Yagmur Özberkan ja Aleksi Pahkala.  

Ihmisoikeudet ovat iltansa ansainneet. Tervetuloa nauttimaan musiikista, vaikuttavista puheista ja ainutlaatuisesta tunnelmasta! 

Illan aikana on mahdollisuus ostaa virvokkeita ja pientä syötävää. Tilaisuudessa on viittomakielten tulkkaus ja tilaisuus on esteetön. Lipputulot ohjataan Ihmisoikeusliiton ihmisoikeustyöhön. 

Tilaisuus pidetään Viirus-teatterin tiloissa Jätkäsaaressa (Välimerenkatu 14), aivan raitiovaunu 9:n pysäkin vieressä. Paikkoja on rajatusti. Tilaisuus on ikärajaton. 

Lisätietoja: www.ihmisoikeusliitto.fi 

 
 
Siirry sivun alkuun