Ohita navigaatio

24.5.2018

Cross over -festivaali 2018 juhlii tanssien!

Kulttuuriyhdistys Suomen EUCREA ry järjestää yhteistyössä Näkövammaisten Kulttuuripalvelun, Kynnys ry:n sekä Kapsäkki osuuskunnan kanssa Cross Over -festivaalin 7.-10.6.2018 Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa. Tapahtuma järjestetään yhdettätoista kertaa.

Cross Over on tapahtuma, jossa vammaiset ja ei-vammaiset taiteentekijät tuovat esiin taidettaan. Kysymyksessä on taiteilijoiden poikkitaiteellinen juhla ja kannanotto korkeatasoisen vammaispoliittisen taiteen näkyvyyden ja arvostuksen lisäämiseksi. Luvassa on monenlaista ohjelmaa, teatteria, tanssia, kirjallisuutta, kuvataidetta ja musiikkia.

Tänä vuonna festivaali osallistuu X Dance -tapahtuman kymmenvuotisjuhliin. Lisätietoa X Dancesta löydät täältä: http://danceabilityfinland.com/kaaos/?lang=fi. Lisäksi Merikaapelihallin ilmaisissa esityksissä nähdään kuvataidetta, musiikkia ja runoutta, mukana mm. Elivido ja Riikka Hänninen.

Kulttuuriyhdistys Suomen EUCREA ry on kansainvälinen vammaisten ihmisten luovuutta edistävä verkosto, joka on toiminut Suomessa vuodesta 1997 lähtien. Yhdistys edistää vammaisten henkilöiden mahdollisuuksia käyttää kulttuuripalveluja.

HUOM. Festivaalin nettisivuilla on teknisiä ongelmia, joten päivitämme tietoa tapahtumasta toistaiseksi Facebookiin. https://www.facebook.com/crossover.festivaali

 
 
Siirry sivun alkuun