Ohita navigaatio

26.8.2021

Kuvailutulkkaus tutuksi ja käyttöön -kurssi 29.9.2021 - 1.12.2021

Kurssi järjestetään Tampereen seudun työväenopistossa, Sampolassa. Opettajina toimivat kuvailutulkit Niina Ollanketo ja Mira Kainulainen. 

Kurssilla tutustutaan kuvailutulkkauksen perusteisiin ja saavutettavuuteen sekä harjoitellaan monipuolisesti eri kohteiden kuvailua yksin ja ryhmässä. Aiheina ainakin kuvien ja luonnon kuvailu, somen saavutettavuus sekä muita aiheita, joissa kuunnellaan myös osallistujien toiveita. Kurssi sopii kaikille viestinnästä, saavutettavuudesta ja kulttuurista kiinnostuneille sekä erityisesti näkövammaisten henkilöiden parissa toimiville. Osallistuminen ei vaadi aiempaa tietoa aiheesta.

Kurssin tapaamiset ovat keskiviikkoisin kello 16.30-18.45 aikavälillä 29.9.2021 - 1.12.2021 (ei syyslomaviikolla 20.10.). Opetuspaikkana toimii Sampola (Sammonkatu 2, 33540 Tampere).

Ilmoittautuminen kurssille on jo käynnissä! Kurssille mahtuu 9 opiskelijaa, joten kannattaa ilmoittautua pian. Näillä näkymin kurssi pyritään järjestämään lähiopetuksena, mutta jos koronatilanne pahenee edelleen, siirrytään etäopetukseen.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja opiston sivuilla.

Lisätietoja kurssista:

niina.ollanketo(a)protonmail.com
mira.kainulainen(a)outlook.com
 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin