Ohita navigaatio

11.12.2020

Rikotaan Rajoja -livestream: Jesse Markin, MC Cepari 17.12.

Vallitsevien olosuhteiden takia emme voi juuri nyt kokoontua yhteen nauttimaan livemusiikista, joten päätettiin järjestää vuoden loppuhuipennukseksi vielä Rikotaan Rajoja -streamkeikka! Torstaina 17.12. klo 19 alkavassa maksuttomassa suorassa lähetyksessä halutaan korostaa ihmisten tasavertaisuutta sekä tuoda voimaa ja iloa kaikille.

Rikotaan rajoja -tapahtumasivu

Rikotaan Rajoja -klubi striimataan: vantaakanava.fi.

Esiintymässä:

JESSE MARKIN

Huimassa nousukiidossa oleva räppäri ja laulaja, jonka toinen pitkäsoitto ilmestyy keväällä 2021. Albumin ensimmäinen ”Stars in Your Eyes” -single julkaistiin syyskuussa ja kertoo siitä, miten jokainen meistä yrittää rakentaa itselleen sekä rakkaimmilleen jotain aitoa ja kestävää. Kaksi Emma-palkintoakin pokannut artisti lähettää kuulijoilleen ajankohtaiset terveiset: “Kulunut vuosi on ollut raskas. Välillä on tuntunut että pelko, viha ja ennakkoluulot ovat ainoat asiat, jotka ympäröivät meitä. Samaan aikaan olemme kuitenkin todistaneet että yhdessä olemme vahvempia ja olemme kaikki samassa veneessä”.

Tsekkaa Jesse Markinin video (YouTube) 

MC CEPARI

MC Cepari on CP-vammainen suomiräppäri, joka räppää omasta elämästään, vammaisuudesta ja yhteiskunnasta. Ceparin räppi on kekseliästä ja rajua ilmaisua, joka murentaa yhteiskunnan asettamaa vammaisen muottia. Lauluissa on vihaisuutta ja turhautumista, mutta myös toivoa ja huumoria.

Kuuntele McCeparin biisi (YouTube)

Järjestäjät

Tapahtuman toteuttavat Vantaan kaupungin kulttuuri- ja nuorisopalvelut kumppaneinaan Nuorisoyhteistyö Seitti sekä ideanikkarina jatkava vantaalainen kaupunkiaktiivi Riku Silander.

Lisätietoja:

Kalle Jokinen

Nuorisotyön suunnittelija

Nuorisoyhteistyö Seitti / Invalidiliitto ry

Mannerheimintie 107, FI-00280 Helsinki

p. +358 40 738 8089

Invalidiliitto edistää ja kehittää fyysisesti vammaisten ja toimintaesteisten henkilöiden mahdollisuuksia osallistua, liikkua ja elää täysipainoista elämää. Tutustu toimintaamme www.invalidiliitto.fi ja www.seittiweb.org

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin