Ohita navigaatio

18.2.2020

Avoin työpaikka: Hankekoordinaattori (määräaikainen)

Kaikukortti-tiimiin haetaan määräaikaista hankekoordinaattoria kokopäivätyöhön ajalle 16.3.-15.11.2020.

Kaikukortin tuki- ja kehittämispalvelun ja Kaikukortti kaikuu -hankkeen tavoitteena on parantaa taloudellisesti tiukassa tilanteessa olevien nuorten, aikuisten ja perheiden mahdollisuuksia osallistua kulttuurielämään Suomessa. Hankekoordinaattorin tehtävänä on esimerkiksi antaa nykyisille ja tuleville Kaikukortti-alueille tukea paikallisen Kaikukortti-toiminnan kokeilemisessa ja ylläpitämisessä. 

Lisäksi hankekoordinaattorilla on muita tehtäviä Kaikukortin tuki- ja kehittämispalvelun sisäisen työnjaon mukaisesti, kuten Kaikukortti-tietokannan käyttöönotto-koulutuspaketin valmisteleminen yhteistyössä muiden tuki- ja kehittämispalvelun työntekijöiden kanssa. Tehtävä pitää sisällään sektorirajat ylittävää verkostoyhteistyötä kulttuuri- ja sote-toimijoiden kanssa, viestintää ja arvioinnin suunnittelua. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista kotimaassa.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa koulutusta sekä taide- ja kulttuurialan hyvää tuntemusta. Osaat toimia joustavasti erilaisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Kokonaisuuksien hallinta, erinomaiset tiimityö- ja vuorovaikutustaidot, aloitekyky sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn ovat tehtävässä menestymisen edellytyksiä. Sinulla on kokemusta verkostotyöstä, viestinnästä, kouluttamisesta tai ryhmien ohjaamisesta ja projektinhallinnasta.  Hakijalta edellytetään hyvää suomen kielen taitoa johtuen verkostotyöskentelyn suuresta roolista tehtävässä. Kokemus sosiaali- ja terveysalasta sekä moninaisuuden huomioimisesta katsotaan eduksi.

Hankekoordinaattori toimii osana Kulttuuria kaikille -palvelun henkilöstöä ja osallistuu sisäisessä työnjaossa erilaisiin tehtäviin.

Olemme syrjinnästä vapaa työpaikka ja pyrimme tarjoamaan yhtäläiset mahdollisuudet kaikille. Kannustamme kaikkia sukupuolia ja sukupuoli-identiteettejä edustavia ja eri vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä hakijoiksi, riippumatta esimerkiksi hakijan etnisestä alkuperästä, mahdollisesta toimintaesteestä, uskonnosta tai iästä.

Tehtävän palkka on 2600 euroa/kk. 

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV lähetetään sähköisesti 2.3.2020 klo 12 mennessä osoitteeseen rekrytointi(a)cultureforall.fi. Työpaikkahaastattelut järjestetään viikolla 11. Valinnasta ilmoitetaan viikolla 11. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisuuksien mukaan jo maaliskuussa viikolla 12, mutta viimeistään 1.4.2020. Tehtävässä noudatetaan kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa Kulttuuria kaikille -palvelun vs. hankejohtaja Mira Haataja ma 24.2. klo 12.30–13.30 ja to 27.2. klo 8.30–9.30 puh. 040 213 6339.

Työtilat sijaitsevat Kaapelitehtaalla os. Tallberginkatu 1, Helsinki. Tietoa toimiston saavutettavuudesta. Toimistossa työskentelee säännöllisesti yksi avustajakoira.

Tietosuoja: Emme käytä työhakemuksissa luovutettuja henkilötietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen. Kaikki hakemukset ja CV:t tuhotaan tietoturvallisesti viimeistään vuoden kuluttua rekrytointiprosessin päättymisestä.

Tietoa Kulttuuria kaikille -palvelusta: Kulttuuria kaikille -palvelu toimii valtakunnallisesti taiteen ja kulttuurin alalla. Sen tehtävänä on tarjota tietoa ja tukea kulttuuritoimijoille saavutettavuuden ja moninaisuuden kysymyksissä. Kulttuuria kaikille -palvelun taustalla on Yhdenvertaisen kulttuurin puolesta ry. Kulttuuria kaikille -palvelua tukee opetus- ja kulttuuriministeriö. www.kulttuuriakaikille.fi

Tietoa Kaikukortista: Kulttuuria kaikille -palvelun Kaikukortin tuki- ja kehittämispalvelu vastaa Kaikukortin kehittämisestä valtakunnallisesti. Lisätietoa Kaikukortista.


 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin