Ohita navigaatio

11.2.2020

Save the date -kutsu 1. työpajaan 16.3.2020 - Kulttuuripolitiikka, maahanmuuttajat ja kulttuurisen moninaisuuden edistäminen -työryhmä

Kulttuuripolitiikka, maahanmuuttajat ja kulttuurisen moninaisuuden edistäminen –työryhmä kutsuu kaikki sidosryhmänsä ja muut aiheesta kiinnostuneet tahot hankkeen 1. työpajaan, joka järjestetään maanantaina 16.3. klo 12.30 – 16.

Työpajan teemana on maahanmuuttajien ja Suomessa syntyneiden ulkomaalaistaustaisten mahdollisuudet harjoittaa ammattimaista ja muuta taide- ja kulttuuritoimintaa Suomessa. Paikka: Opetus- ja kulttuuriministeriö, nh Jukola, Meritullinkatu 1, Helsinki.

Työpajassa haetaan vastauksia siihen, miten jokaisella voisi olla mahdollisuus tavoitella taiteen ja kulttuurin ammattilaisuutta sekä osallistua suomalaiseen taide- ja kulttuurielämään tekijänä ja tuottajana. Työpajassa kysytään muun muassa, mitkä konkreettiset tekijät luovat mahdollisuuksia ja mitkä estävät niitä toteutumasta? Miten yhteiskunnan eri toimijat vaikuttavat ovien avautumiseen ja sulkeutumiseen? Minkälaisilla ratkaisuilla voisimme edistää yhdenvertaisuuden ja mahdollisuuksien tasa-arvon toteutumista taiteen ja kulttuurin kentällä?

Lähetämme varsinaisen kutsun ja ilmoittautumispyynnön 1. työpajaan helmi-maaliskuussa. Voitte jakaa tätä Save the date -kutsua eteenpäin parhaaksi katsomallanne tavalla.

Opetus- ja kulttuuriministeriön hankkeet: Kulttuuripolitiikka, maahanmuuttajat ja kulttuurisen moninaisuuden edistäminen -työryhmä

Ystävällisin terveisin,

pj. Pasi Saukkonen
Maija Lummepuro ja Sini Keinonen
Opetus- ja kulttuuriministeriö

 
Siirry sivun alkuun