Ohita navigaatio

9.8.2019

Accessibility in performing arts -seminaari 20.8. Helsingissä

Accessibility in performing arts on kaikille saavutettavuudesta kiinnostuneille esittävän taiteen ammattilaisille suunnattu englanninkielinen seminaari. Se esittelee kotimaisia ja pohjoismaalaisia toimijoita, joiden erityisosaamista on inklusiivisuus. Case-esittelyjen lisäksi seminaarin toisessa osassa keskustellaan mm. siitä, mitä inklusiivisuus esittävissä taiteissa tarkoittaa kansainvälisessä työskentely-ympäristössä sekä mitkä ovat inklusiivisuuden tulevaisuudennäkymät. 

Ohjelma


10-12:00 Kotimaiset organisaatiot esittelevät toimintaansa:

12-13:00 Omakustanteinen lounas

13-14:30  Paneelikeskustelu. Moderaattori Outi Salonlahti. Osallistujat: koreografi Beniamino Borghi (FI), Sally Davison (FI), Geddy Aniksdal (NO), Kirsi Mustalahti (FI)

14:30-15 Kahvia ja verkostoitumista


Panelistit

  • Koreografi Beniamino Borghi
  • Kaaos Companyn taiteellinen johtaja Sally Davison
  • Ohjaaja ja näyttelijä Geddy Aniksdal (verkkosivu: Grenland Friteater)
  • ACCAC Globalin perustaja ja puheenjohtaja Kirsi Mustalahti
  • Kynnys ry:n kulttuurisihteeri Nikolai Klix


Esteettömyys

TING-Sali Pohjoismaisessa kulttuuripisteessä on esteetön. Valitettavasti Pohjoismaisessa kulttuuripisteessä ei ole käytössä induktiosilmukkaa, sillä ulkopuolinen häiriö aiheuttaa sen, ettei induktiosilmukkaa voida käyttää seminaaritilassa. Avustavat koirat ovat tervetulleita. Lisätietoa Pohjoismaisen kulttuuripisteen tiloista. 


Järjestäjät

Seminaari on osa Tanssin ja Sirkuksen tiedotuskeskusten Korea-Nordic Connection -yhteistyöohjelmaa, jonka tavoitteena on luoda pohjaa yhteistyölle pohjoismaalaisten ja korealaisten esittävän taiteen toimijoiden välille. Ohjelman teema vuonna 2019 on saavutettavuus. Ohjelman muut kumppanit ovat Performing Arts Hub Norway, Swedish Arts Council, Danish Arts Foundation sekä Korea Arts Management Service.


 
Siirry sivun alkuun