Ohita navigaatio

14.5.2019

Kulttuuria kaikille -palvelu hakee TUOTTAJAA

1.9.-31.12.2019 väliseksi ajaksi. Tehtävä on määräaikainen ja kokopäiväinen (100 %).

Tuottajan tehtäviin kuuluu etenkin vammaiskulttuurin ja vammaishistorian tunnettuuden parantaminen ja näkyvyyden lisääminen taide- ja kulttuurikentällä. Tuottaja toimii osana Kulttuuria kaikille -palvelun henkilöstöä ja työskentelee sisäisessä työnjaossa erilaisissa tehtävissä. Tehtäviin kuuluu mm. tapahtuma- ja seminaarijärjestelyjä ja viestintää. 

Tehtävä edellyttää soveltuvaa koulutusta, taide- ja kulttuurialan tuntemusta, vammaiskentän tuntemusta ja hyvää verkottuneisuutta. Oma kokemus vammaisuudesta katsotaan eduksi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, aloitekykyä, kykyä järjestelmälliseen työskentelyyn sekä kokemusta viestinnästä ja projektinhallinnasta. Hakijalta edellytetään hyvää suomen tai ruotsin kielen taitoa.

Olemme syrjinnästä vapaa työpaikka ja pyrimme tarjoamaan yhtäläiset mahdollisuudet kaikille. Kannustamme kaikkia sukupuolia ja sukupuoli-identiteettejä edustavia ja eri vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä hakijoiksi, riippumatta hakijan etnisestä alkuperästä, uskonnosta tai iästä. Kyseisessä tehtävässä hakijoiksi toivotaan etenkin vammaisvähemmistöön kuuluvia henkilöitä.

Tehtävän palkka on 2600 euroa/kk. Vapaamuotoiset hakemukset ja CV lähetetään sähköisesti 31.5.2019 klo 16 mennessä osoitteeseen rekrytointi(a)cultureforall.fi. Työpaikkahaastattelut järjestetään viikolla 24. Valinnasta ilmoitetaan viikolla 25. Työ alkaa 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa Kulttuuria kaikille -palvelun erityisasiantuntija Sari Salovaara 23.5. klo 9-11 välisenä aikana ja 28.5. klo 12-14 välisenä aikana puh. 040 9313958.

Työtilat sijaitsevat Kaapelitehtaalla os. Tallberginkatu 1, Helsinki. Tietoa toimiston saavutettavuudesta löytyy osoitteessa  
http://www.kulttuuriakaikille.fi/tietoa_meista_toimiston_saavutettavuus.

 

Tietoa Kulttuuria kaikille -palvelusta

Kulttuuria kaikille -palvelu toimii valtakunnallisesti taiteen ja kulttuurin alalla. Sen tehtävänä on tarjota tietoa ja tukea kulttuuritoimijoille saavutettavuuden ja moninaisuuden kysymyksissä. Kulttuuria kaikille -palvelun taustalla on Yhdenvertaisen kulttuurin puolesta ry. Kulttuuria kaikille -palvelua tukee opetus- ja kulttuuriministeriö. www.kulttuuriakaikille.fi


 
 
Siirry sivun alkuun