Ohita navigaatio

11.1.2019

ÖNSKEJAG - muuttumisleikki näyttely Svenska Teaternilla

Kuka haluaisit olla yhden päivän ajan? 
Minkälaisessa ympäristössä olisit?
Jos sulkisit silmäsi, mitä kuulisit ympärilläsi?

Astu sisään, näyttelyssä esittelemme neljä toiveminää sekä heidän miljöönsä. Valokuvissa esiintyvät henkilöt ovat aktiivisia DuvTeaternissa, osa näyttelijöinä ja osa draamakerholaisina.

Kuvien tunnelmaa, visuaalista ilmettä sekä toiveminähahmoja on työstetty draamapedagogisen prosessin kautta syksyn 2018 aikana. Työskentelyä luotsasi teatterin yleisötyöntekijä, taidekasvattaja Noona Leppinen. Teatterin henkilökunta toteutti osallistujien muuttumisleikin ja syvensi tunnekokemusta perinteisin teatterikeinoin: puvustuksen, maskeerauksen, lavastuksen, valojen sekä äänimaailman kautta. 

ÖNSKEJAG tutkii teatteritaiteen soveltamista yleisötyön keinoihin. Tuomme yhteen erilaista tietotaitoa, luomme kohtaamisia sekä teemme näkyväksi teatteritaiteen käsityötaidot. Teatteritaiteen osa-alueiden soveltaminen on esimerkki tavasta luoda kokemuksia ja osallisuutta.

Valokuvanäyttely on nähtävillä Svenska Teaternin NICKEN-näyttämöllä. Näyttely on kaikille avoin ja maksuton, avoinna tammikuun 2019.

Keskiviikko 9.1 kl 15 - 19 

Keskiviikko 16.1 kl 15 - 19 

Lauantai 19.1 kl 10 - 14 

Keskiviikko 23.1 kl 15 - 19 

Keskiviikko 30.1 kl 15-19 

Lisäksi näyttely on avoinna tunnin (1) ennen esitysten alkua sekä väliajan aikana näytäntöaikataulun mukaan.

NICKEN-näyttämö on esteetön tila ja sen välittömässä läheisyydessä on esteetön wc. teatterin esteetön sisäänkäynti on oikea pääsisäänkäynti joka viettää Erottajakadulle. Vasen pääovi (Akateemiseen päin) on myös avoinna näyttelyn ollessa avoinna. 

 
 
Siirry sivun alkuun