Ohita navigaatio

12.10.2018

Kulttuuria kaikille -palvelu hakee IT- ja projektikoordinaattoria 1.12.2018-30.9.2019

Hei it-osaaja, haluaisitko oppia lisää taide- ja kulttuurialasta? Kiinnostaako verkostoituminen kulttuuri- sosiaali- ja terveysalan toimijoihin valtakunnallisesti?   

Osallistut Kulttuuria kaikille -palvelun koordinoiman Kaikukortti kaikuu -hankkeen (11/2017-12/2019) suunnitteluun ja toteutukseen. Ydintehtäväsi on vastata Kaikukortin digitalisointikokeilusta. Kokeilun tavoitteena on helpottaa Kaikukortilla tehtävien pääsylippu- ja kurssipaikka-hankintojen rekisteröitymistä lipunmyyntitilanteessa. Tavoitteena on lisäksi valtakunnallinen tietokanta Kaikukortin jakamisesta ja käytöstä Kulttuuria kaikille -palvelulle. Osallistut myös Kaikukortin verkkosivujen suunnitteluun ja tuottamiseen. Toimit hankejohtajan alaisuudessa osana Kaikukortti kaikuu -tiimiä ja Kulttuuria kaikille -palvelun henkilöstöä. 

Tehtävääsi sisältyy mm. 1) tarvekartoitusta digitalisoidulle Kaikukortille ja sen tietokannalle, 2) olemassa olevien soveltuvien teknologisten ratkaisujen kartoittamista ja uusien ratkaisujen kehittämisen ohjaamista tarpeen mukaan sekä 3) jollakin Kaikukortti-alueella toteutettavan kokeilun ohjaaminen. Lisäksi tehtävääsi sisältyy verkkoviestinnän ja -kyselyiden suunnittelua ja toteuttamista, kouluttamista ja perehdyttämistä.   

Sinulla on:  

  • tehtävään soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai vastaava työkokemus alalta   
  • osaamista prosessien digitalisoimisesta ja IT-järjestelmien hankinnasta 
  • osaamista tietokantojen rakentamisesta 
  • ohjelmointi-osaamista 
  • hyvä tilastointijärjestelmien kuten Excel tai SPSS tuntemus 
  • osaamista verkkoviestinnästä 
  • hyvä julkaisujärjestelmien tuntemus (esimerkiksi WordPress)  
  • vähintään hyvä suomen kielen taito   

Eduksesi katsotaan osaaminen verkkokyselyistä, henkilötietorekisteri-kysymysten hallinta, taide - ja kulttuurialan tuntemus ja muu kielitaito.   

Teet työtä asiakaslähtöisesti ja osaat toimia joustavasti erilaisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Kokonaisuuksien hallinta, erinomaiset tiimityö- ja vuorovaikutustaidot sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn ovat tehtävässä menestymisen edellytyksiä. Sinulla on kokemusta viestinnästä, kouluttamisesta ja projektinhallinnasta.   

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja mahdollisuuden osallistua Kulttuuria kaikille -palvelun työhön yhdenvertaisemman kulttuurikentän puolesta. Täällä odottaa innostunut työyhteisö ja inspiroivat tilat Helsingin Kaapelitehtaalla, osoitteessa Tallberginkatu 1. Tietoa toimiston saavutettavuudesta.

Olemme syrjinnästä vapaa työpaikka ja pyrimme tarjoamaan yhtäläiset mahdollisuudet kaikille. Kannustamme kaikkia sukupuolia ja sukupuoli-identiteettejä edustavia ja eri vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä hakemaan tehtävään riippumatta hakijan etnisestä alkuperästä, uskonnosta, vammaisuudesta tai iästä. 

Tehtävä on määräaikainen ajalla 1.12.2018-30.9.2019. Tehtävä on kokoaikainen (100 %). Jos haluat, sinun on mahdollista tehdä myös 80-prosenttista työaikaa. Tehtävässä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.  

Työntekijä saa lounasedun lounassetelien muodossa sekä matka- ja/tai virkistysseteleitä.   

Tehtävän palkka on 2600 euroa/kk. Vapaamuotoiset hakemukset ja CV lähetetään sähköisesti 24.10.2018 klo 12:00 mennessä osoitteeseen rekrytointi(a)cultureforall.fi. Työpaikkahaastattelut järjestetään viikolla 44.  

Lisätietoja antaa hankejohtaja  Aura Linnapuomi, p. 040 931 0576 puhelimitse 16.10. klo 14-16 tai 18.10. klo 14-16.   

Kaikukortti kaikuu -hankkeen (11/2017-12/2019) tavoitteena on parantaa taloudellisesti tiukassa tilanteessa olevien nuorten, aikuisten ja perheiden mahdollisuuksia osallistua kulttuurielämään Suomessa. Tavoitteena on 1) levittää Kaikukorttia uusille toiminnasta kiinnostuneille alueille Suomessa, 2) ylläpitää ja mallintaa Kaikukortin valtakunnallista tukipalvelua ja 3) kehittää Kaikukortille ostojen sähköinen rekisteröintijärjestelmä ja sähköinen tilastointityökalu. Hanketta rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö ja Yhdenvertaisen kulttuurin puolesta ry / Kulttuuria kaikille -palvelu. 

Lisätietoa Kaikukortti kaikuu -hankkeesta.

Kulttuuria kaikille -palvelu toimii valtakunnallisesti taiteen ja kulttuurin alalla. Sen tehtävänä on tarjota tietoa ja tukea kulttuuritoimijoille saavutettavuuden ja moninaisuuden kysymyksissä. Kulttuuria kaikille -palvelun taustalla on Yhdenvertaisen kulttuurin puolesta ry. Kulttuuria kaikille -palvelua tukee opetus- ja kulttuuriministeriö.  

Lisätietoa Kaikukortista.
 
Siirry sivun alkuun