Ohita navigaatio

27.3.2018

Glow-haku nuorten ryhmille 15.4. mennessä

Lasten ja nuorten säätiön Glow-toiminnan keskiössä on eri elämäntilanteissa olevien, 13–29-vuotiaiden nuorten syvien elämäntaitojen vahvistaminen luovin ja toiminnallisin menetelmin.


Glow’n tavoitteena on nuorten itsetunnon, rohkeuden ja sosiaalisten taitojen vahvistaminen esimerkiksi sosiaalisen sirkuksen, yhteisöteatterin tai muun taiteen soveltavan käytön avulla. Glow-työpajat on tarkoitettu erilaisille nuorten ryhmille, joissa on jokin haaste.

Glow’ssa lähtökohtana on nuorista havaittu tai nuorten ryhmästä noussut tarve (esim. kiusaaminen, työttömyys, yksinäisyys). Hakijatahona toimii nuorten parissa työskentelevä tai nuoria edustava yhteisö, työntekijä tai organisaatio.

Hakijataho voi olla esimerkiksi: 

•  nuoriso-, sosiaali- tai sivistysalan organisaatio tai yhdistys  

•  kunta tai useampi kunta (nuorisotalo, koulu, tms.)  

•  valtion alainen toimija (esim. lastensuojelulaitos, pienryhmäkoti)  

•  yksityiset toimijat (esim. ammatillinen perhekoti)  

Glow-haussa ei myönnetä hakijalle rahoitusta tai apurahoja. Kaikki projektit ovat Lasten ja nuorten säätiön omia projekteja. Sisältö suunnitellaan yhdessä ja säätiö maksaa suoraan taiteilijaohjaajan palkkion.

Haku on auki useita kertoja vuodessa.

Kaikista Glow-projekteista viestitään Lasten ja nuorten säätiön ja yhteistyökumppaneiden viestintäkanavissa sekä perinteisessä että sosiaalisessa mediassa. Valittujen ryhmien tulee sitoutua yhteisesti sovitulla tavalla näkymään Glow-viestinnässä.

Valinnoissa kiinnitetään huomiota siihen, millä tavalla nuorten parissa työskentelevä organisaatio sitoutuu projektiin sekä sen kehittämiseen, seurantaan ja arviointiin.

Hakuaika 15.3.–15.4.2018

Hakulomake Glow´hun tämän linkin takana.  

Valitut Glow-projektit toteutetaan vuoden 2018 aikana. Päätökset valituista ryhmistä tehdään muutaman viikon kuluessa haun päättymisestä.

Lisätietoja: Anna Jussilainen, kehittämispäällikkö, anna.jussilainen (a) nuori.fi, p. 050 320 7273

 
 
Siirry sivun alkuun