Ohita navigaatio

14.3.2018

Hyvä käytäntö 2018 -palkinto Kaikukortti-toimintamallille

Hyvä käytäntö 2018 -logo (Talentia ry)
Kuvan lähde: Talentia ry

Kaikukortti voitti Talentian vuoden 2018 Hyvä käytäntö -kilpailun. Palkinto jaettiin Sosiaalialan asiantuntijapäivillä Jyväskylässä 13.3

Kaikukortti-tiimi on onnellinen ja otettu toimintamallin palkitsemisesta: ”iso kiitos kuuluu Kaikukortti-verkostossa mukana oleville tahoille ja yhteiskehittäjille”.

Kulttuuria kaikille -palvelun koordinoima Kaikukortti-toimintamalli on rakennettu yhdessä sosiaali- ja terveys- ja kulttuurialan toimijoiden, valtakunnallisten ja alueellisten asiantuntijoiden sekä kohderyhmän kanssa työpajoissa Espoossa syksyllä 2014 ja Kainuussa syksyllä 2015. Toimintamallia kehitetään edelleen yhdessä valtakunnallisen Kaikukortti-verkoston kanssa.

 – Malli nostaa hienosti esiin kulttuurin merkityksen hyvinvoinnille. Toiminta tarttuu myös ajankohtaiseen aiheeseen eli yhteiskunnalliseen eriarvoistumiseen, perustelee palkintoraati valintaansa.

Lue lisää Talentian tiedotteesta: www.talentia.fi/uutiset/hyva-kaytanto-palkinto-kaikukortti-toimintamallille/.

Kulttuuria kaikille -palvelu kehittää Kaikukorttia valtakunnallisesti. Kehittämistä rahoittavat vuosina 2018-2019 opetus- ja kulttuuriministeriö ja Kulttuuria kaikille -palvelu. 

Lue lisää Kaikukortista: http://www.kulttuuriakaikille.fi/kaikukortti

Kaikukortti kaikuu -hanke: www.kulttuuriakaikille.fi/kaikukortti/kaikukortti_kaikuu

Talentia jakaa vuosittain Hyvä käytäntö -palkinnon sosiaalialan käytännölle, joka on ajankohtainen, helposti sovellettava, yhteiskunnallisesti vaikuttava ja jota on arvioitu. Palkinnon tavoitteena on edistää sosiaalialan ammattikäytäntöjen ja työmenetelmien kehittämistä ja levittämistä. 

www.talentia.fi

 #Kaikukortti #kulttuuriakaikille #talentia #hyväkäytäntö

 
Siirry sivun alkuun