Ohita navigaatio

12.3.2018

Save the Date: Kaikukortin väliaika - tarjolla kahvia ja pullaa!

Kaikukortti´s logo

Kaikukortti-kokeilujen loppuseminaari 29.5. Vindängenissä Tapiolassa


On tullut aika hengähtää ja katsoa mitä Kaikukortille kuuluu kolmen vuoden kokeilujen  jälkeen. Varaa kalenteristasi keväinen iltapäivä 29.5. ja metroile Espooseen. Luvassa tarinoita, haikuja, keskustelua sekä vetävä puhuja.

Tarkempi ohjelma ja ilmoittautumislinkki julkaistaan huhtikuussa Kulttuuria kaikille -palvelun verkkosivuilla.

Tilaisuus on maksuton ja tarkoitettu kaikille Kaikukortista kiinnostuneille, esimerkiksi Kaikukortin haltijoille, medialle, Kaikukortti-verkostokumppaneille, sote-  ja kulttuurialan ammattilaisille, opiskelijoille ja tutkijoille, kuntapäättäjille sekä kulttuurin ja hyvinvoinnin parissa työskenteleville.

Ps. Tilaisuudessa julkaistaan opas Kaikukortin kokeiluun ja käyttöönottoon, ja kerrotaan lyhyesti myös uudesta Kaikukortti kaikuu -hankkeesta!

Aika: ti 29.5. klo 13-16
Paikka: Vindängen, Tuulikuja 6, Tapiola, 02100 Espoo
Saavutettavuus: Vindängen on esteetön. Salissa on induktiosilmukka. Tiedot mahdollisista tulkkauksista julkaistaan tilaisuuden tarkemman ohjelman ja ilmoittautumislinkin yhteydessä huhtikuussa.

Vindängenin verkkosivut.

Lisätietoa:
Aura Linnapuomi ja Mira Haataja, Kaikukortti kaikuu -hanke, Kulttuuria kaikille -palvelu, aura.linnapuomi (a) cultureforall.fi, p. 040 931 05 76; mira.haataja(a)cultureforall.fi, 040 213 6339.

Lisätietoa Kaikukortista: www.kulttuuriakaikille.fi/kaikukortti

Tilaisuuden järjestää Kulttuuria kaikille -palvelu / Yhdenvertaisen kulttuurin puolesta ry

Kulttuuria kaikille -palvelun koordinoimia Kaikukortti-kokeiluja on rahoittanut opetus- ja kulttuuriministeriö, Kainuun liitto sekä Yhdenvertaisen kulttuurin puolesta ry.

#kaikukortti #kulttuuriakaikille


 
Siirry sivun alkuun