Ohita navigaatio

9.3.2018

Kaikukortti Sosiaalialan asiantuntijapäivien Hyvä käytäntö 2018 –finaalissa Jyväskylässä 13.3.2018. Asiantuntijapäiville voi vielä ilmoittautua.

Talentia jakaa vuosittain Sosiaalialan asiantuntijapäivillä Hyvä käytäntö -palkinnon sosiaalialan käytännölle, joka on ajankohtainen, helposti sovellettava, yhteiskunnallisesti vaikuttava ja jota on arvioitu.

Kaikukortti on yksi finaaliin valituista Hyvä käytäntö -ehdokkaista.

Kaikukortin tavoitteena on parantaa taloudellisesti tiukassa tilanteessa olevien nuorten, aikuisten ja perheiden mahdollisuuksia osallistua kulttuurielämään ja harrastaa taiteen tekemistä. Kaikukortti-toimintamallin rakentamiseen ovat osallistuneet Kaikukortti-verkostoissa mukana olevat espoolaiset ja kainuulaiset kulttuuri-, sosiaali- ja terveysalan toimijat sekä näiden alojen valtakunnallisia asiantuntijoita ja kokemusasiantuntijoita. Kaikukortti on kortti, jolla kortinhaltija voi hankkia maksuttomia pääsylippuja ja kurssipaikkoja Kaikukortti-verkostojen kulttuurikohteisiin. Kaikukortin saa, jos on asiakkuus sellaiselle sosiaali- ja terveysalan toimijalle, joka on mukana  Kaikukortti-toiminnassa, jos asiakas on tiukassa rahatilanteessa eikä voi siitä syystä hankkia pääsylippuja tai kurssipaikkoja. Asiakkaan tulee olla vähintään 16-vuotias.

Lue lisää Kaikukortista Kulttuuria kaikille -palvelun sivulla.

Lue lisää Hyvä käytäntö 2018 -palkintoehdokkaista.

Sosiaalialan asiantuntijapäivät pidetään tänä vuonna Jyväskylän Paviljongissa ti 13.3. klo 8 – 16. 

Lue lisää Sosiaalialan asiantuntijapäivistä.

Ilmoittaudu mukaanasiantuntijapäiville täällä. 

Seuraaasiantuntijapäiviä Facebookissa. 

Talentia kuuluu keskusjärjestö Akavaan ja Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKOon.

 
 
Siirry sivun alkuun