Ohita navigaatio

5.3.2018

Kulttuuria kaikille -palvelu hakee määräaikaista suunnittelijaa

Tehtävä on määräaikainen 1.4.2018–31.12.2018 ja kokopäiväinen (100 %) viransijaisuus.


Suunnittelija vastaa Kulttuuria kaikille -palvelun viestintään liittyvistä tehtävistä (mm. verkkosivujen päivittämisestä ja kehittämisestä, uutisten laatimisesta, sähköpostilistan ylläpitämisestä) ja hoitaa toimiston hallintaan liittyviä tehtäviä. Suunnittelija työskentelee toiminnanjohtajan alaisuudessa, tukee toiminnanjohtajaa hänen työssään sekä osallistuu Kulttuuria kaikille -palvelun toiminnan suunnitteluun, toteuttamiseen ja kehittämiseen.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, työkokemusta viestinnällisistä tehtävistä sekä taide- ja kulttuurikentän tuntemusta. Kokemus saavutettavuus- ja yhdenvertaisuuskysymyksistä luetaan eduksi.  

Hakijalta edellytetään lisäksi erinomaista suomen ja ruotsin kielen osaamista sekä suullisesti että kirjallisesti, sekä vahvaa englanninkielen osaamista. Viestinnän pääkielet ovat suomi ja ruotsi. Muu kielitaito katsotaan eduksi.  

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, aloitekykyä, kykyä itsenäiseen ja järjestelmälliseen työskentelyyn sekä kokemusta viestinnästä ja taloushallinnosta.

Tehtävän palkka on 2600 euroa/kk. Vapaamuotoiset hakemukset ja CV lähetetään sähköisesti tiistain 20.3.2018 klo 16 mennessä osoitteeseen rekrytointi(a)cultureforall.fi. Työpaikkahaastattelut järjestetään viikolla 13. Työ alkaa maanantaina 2.4. tai sopimuksen mukaan myöhemmin huhtikuussa.

Lisätietoja antaa Kulttuuria kaikille -palvelun toiminnanjohtaja Rita Paqvalén 13.3. klo 9-12 p. 040-674 3528.
Työtilat sijaitsevat Kaapelitehtaalla os. Tallberginkatu 1, Helsinki. Tietoa toimiston saavutettavuudesta.

Kulttuuria kaikille -palvelu toimii valtakunnallisesti taiteen ja kulttuurin alalla. Sen tehtävänä on tarjota tietoa ja tukea kulttuuritoimijoille saavutettavuuden ja moninaisuuden kysymyksissä. Kulttuuria kaikille -palvelun taustalla on Yhdenvertaisen kulttuurin puolesta ry. Kulttuuria kaikille -palvelua tukee opetus- ja kulttuuriministeriö. 

 www.kulttuuriakaikille.fi


 
Siirry sivun alkuun