Ohita navigaatio

2.3.2018

Music Finland on julkaissut teesit tasa-arvon, monimuotoisuuden ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi musiikkialalla – alan tekijä: allekirjoita!

Perusteet teeseille tasa-arvon ja diversiteetin edistämiseksi musiikkialalla luotiin Musiikki & Media -tapahtuman yhteydessä 5.10.2017. Musiikkialan ammattilaisista koostunut työryhmä on työstänyt teesit lopulliseen muotoonsa. Teeseillä pyritään edistämään musiikkialan yhteistä, tasa-arvoista tulevaisuutta. Kaikki musiikkialan ammattilaiset kutsutaan allekirjoittamaan ja jakamaan teesit.

Teesit ovat seuraavat:

1. Organisaatiomme sitoutuu vuoden 2018 loppuun mennessä tekemään tai päivittämään tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman ja noudattamaan sitä.

2. Sitoudumme viestinnässämme edistämään tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta aktiivisesti.

3. Rekrytoinnissa ja palkkauksessa sitoudumme noudattamaan tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden periaatetta sekä takaamme kaikille turvallisen ja syrjinnästä vapaan työympäristön.

4. Tavoitteenamme on, että tasa-arvo, yhdenvertaisuus ja monimuotoisuus toteutuvat myös organisaatiomme hallinnossa ja johdossa.

5. Toteutamme taiteellisessa päätöksenteossa tasa-arvoa, monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta.

6. Lapsilla ja nuorilla on oikeus valita musiikillinen polkunsa ilman ennakkoasenteita, taustastaan ja sukupuolestaan riippumatta. Omalla toiminnallamme ja esimerkillämme pyrimme kannustamaan heitä rohkeisiin ja itsenäisiin valintoihin.

Lue lisääteeseistä seuraavan linkin kautta.

Musiikkialan ammattilaiset voivat allekirjoittaa teesit edellä mainitun linkin kautta.

Hankkeen koordinoi Music Finland.

 
 
Siirry sivun alkuun