Ohita navigaatio

12.2.2018

Avaimia omaan polkuun -seminaarit helmikuussa Oulussa, Tampereella ja Vantaalla, ilmoittautuminen nyt

Taidetoiminnassa on mahdollista saada rohkeutta omiin valintoihin kohti opiskelua ja työelämää. Tämä selviää Lasten ja nuorten säätiön Tenho-toimintaan osallistuneiden nuorten palautteista. Helmikuun aikana kolmella eri paikkakunnalla järjestettävät Avaimia omaan polkuun -seminaarit antavat työkaluja taidetoimintaan nuorten kanssa työskenteleville.

Maksuttomat seminaarit järjestetään Oulun Tähtisirkuksella 15.2.2018, Pirkanmaan elokuvakeskuksella 22.2.2018 ja Laurea-ammattikorkeakoulun Tikkurilan toimipisteessä 27.2.2018. Asiantuntijapuheenvuorot seminaareissa pitävät Oulussa Nuorisotutkimusseuran erikoistutkija Tomi Kiilakoski, Tampereella SPR:n Nuorten turvatalojen johtaja Leena Suurpää ja Vantaalla Nuorisotutkimusseuran tutkimusprofessori Tommi Hoikkala. 

Lisätietoja ja ilmoittautumislinkit: http://www.nuori.fi/2018/01/25/taidetoiminta-osaksi-nuorten-lakisaateisia-palveluja/

Ilmoittautuminen Oulun seminaariin 12.2.2018 mennessä.

Ilmoittautuminen Tampereen seminaariin 15.2.2018 mennessä.

Ilmoittautuminen Vantaan seminaariin 20.2.2018 mennessä. 

Seminaarit järjestää Tenhon toteuttajat: Lasten ja nuorten säätiö, Laurea-ammattikorkeakoulu, Nuorisotutkimusseura, Oulun Tähtisirkus, Pirkanmaan elokuvakeskus, Sirkus Magenta, Vaara-kollektiivi ja Varkauden teatteri.

Tenhossa ilman koulutus- tai työpaikkaa olevat nuoret tekevät taidetta kuudella eri paikkakunnalla Suomessa. Elokuvan, sirkuksen ja teatterin avulla nuoret saavat työkaluja, joiden avulla opintoihin tai työelämään siirtyminen on helpompaa. Kolmevuotisen Tenhon rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto. Suomessa rahoitusta hallinnoiva viranomainen on sosiaali- ja terveysministeriö.


 
 
Siirry sivun alkuun