Ohita navigaatio

22.1.2018

Laita päivä muistiin: Toinen Kulttuurin yhdenvertaisuus foorumi Tukholmassa 23-24.5.2018

Kulttuurin yhdenvertaisuus forumin logo.

Tervetuloa Kulttuurin yhdenvertaisuus foorumiin / The Forum of Equality in Culture -seminaariin Tukholmassa 23-24.5.2018. Seminaarissa teillä on oiva tilaisuus kehittää omaa työtänne yhdessä pohjoismaalaisten kollegoidenne kanssa. Tavoite on tuoda yhteen näyttämötaiteen ammattilaiset ja tiedekeskukset keskustelemaan ja edistämään areenoidemme saavutettavuutta ja yhdenvertaisuutta. Painopiste tulee olemaan uudessa tekniikassa ja luovissa menetelmissä. 

Tämä foorumi on järjestyksessään toinen Kulttuurin yhdenvertaisuus foorumi. Ensimmäinen  Kulttuurin yhdenvertaisuus foorumi Saavutettavuus 3.0 järjestettiin Helsingissä marraskuussa 2016 yhteistyössä Kulttuuri kaikille -palvelun ja suomalaisen taiteen ja esteettömyyden alalla toimivien järjestöjen kanssa. Tällä kertaa tapaamme Tukholmassa tasavertaisuuden, esteettömyyden ja teknisten ratkaisujen erityisaiheena esittävät taiteet ja tiedekeskukset.

Lähetä mielellään tietoa eteenpäin kaikille organisaatiossanne, erityisesti suunnittelun, mediatekniikan, kasvatuksen ja saavutettavuuden parissa työskenteleville. Kaikki ammattiryhmät ovat tervetulleita ja mieluiten saa osallistua 2-3 hengen ryhmissä.

Yksityiskohtainen ohjelma sekä ilmoittautumislinkki tulevat maaliskuussa.

Seminaarin tilat ovat esteettömiä ja tavoitteemme on, että tapahtumaan voi osallistua kielestä riippumatta.

Lisätietoa, järjestäjät ja yhteystiedot:

Lue lisää Forumista ja yhteystiedot englanniksi täällä.

Lisätietoa:

Lisätietoa liitteessä (PDF, eng)

 
Siirry sivun alkuun