Ohita navigaatio

14.11.2017

Papunet on tuottanut selkokielisen esitteen Musiikkitalosta

Papunet on tuottanut Musiikki kuuluu kaikille -hankkeessa selkokielisen, kuvitetun esitteen, jossa esitellään Helsingin Musiikkitalon tiloja ja toimintaa. 

Selkomukautuksen esitteeseen on tehnyt Veera Nuutinen.

Selkokielinen esite on tuotettu Taiteen edistämiskeskuksen rahoittamassa Musiikki kuuluu kaikille (2017) -hankkeessa yhteistyössä Musiikkitalon kanssa.

Selkokielinen esite Musiikkitalosta saatavilla tässä osoitteessa (PDF).

Musiikki kuuluu kaikille -hanke

Papunetin Musiikki kuuluu kaikille -hankkeessa parannetaan musiikkitapahtumien tiedollista saavutettavuutta kuvilla ja selkokielellä. hanke toteutetaan yhteistyössä Helsingin Musiikkitalon ja Turun Ruisrockin kanssa. 

Materiaalit suunnitellaan yhdessä kuvia ja selkokieltä kommunikoinnin tukena käyttävien nuorten ja aikuisten kanssa, ja niitä testataan musiikkitapahtumissa yhdessä käyttäjien kanssa. Testauksessa on mukana Aistitalon nuoria.

Musiikkihankkeessa tuotetuista materiaaleista hyötyvät erityisesti puhe- ja kehitysvammaiset sekä autistiset nuoret ja aikuiset, jotka käyttävät kuvia tai selkokieltä kommunikoinnin tukena. Materiaalit soveltuvat myös muille kuvista ja selkokielestä kommunikoinnissaan hyötyville, kuten nuorille, joilla on oppimisvaikeuksia, ikäihmisille, muistisairaille ihmisille sekä maahanmuuttajille.

Hankkeen jälkeen materiaalit ovat vapaasti ja maksuttomasti käytössä www.papunet.net -sivustolla ja yhteistyötahojen sivuilla.

Hankkeesta vastaa Kehitysvammaliiton Papunet-verkkopalvelu yhdessä Tietotekniikka- ja kommunikaatiokeskus Tikoteekin ja Selkokeskuksen kanssa.

Hanketta rahoittaa Taiteen edistämiskeskus.

Lue lisää Papunetin Musiikki kuuluu kaikille -hankkeesta täällä.


 
 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin