Ohita navigaatio

31.10.2017

Haloo marraskuu! Lasten ja nuorten taiderieha 19.11. Korjaamolla Helsingissä

Haloo marraskuu! Väriä syksyn harmauteen, kun lasten ja nuorten taiderieha tuo kaikille lapsille ja nuorille sopivat taideharrastukset Korjaamolle.

Aika: su 19.11. klo 12-16.
Paikka: Kulttuuritehdas Korjaamo, Töölönkatu 51 a-b, 00250 Helsinki

Taiderieha esittelee luovia harrastuksia, joita lapset ja nuoret pääsevät kokeilemaan työpajoissa. Kaikille avoimessa tapahtumassa on huomioitu etenkin vammaiset ja erityistä tukea tarvitsevat lapset ja nuoret, joiden on vaikea löytää sopivia harrastuksia. 

Tapahtuman työpajoissa esitellään pääkaupunkiseudun taide- ja kulttuuriharrastuksia, joihin erityistä tukea tarvitsevien lasten on helppo tulla. Sirkus Magentan työpajassa osallistujat voivat harjoitella esimerkiksi jongleerausta tai akrobatiaa. Resonaarin ainutlaatuinen soittomenetelmä mahdollistaa soittamisen kenelle tahansa. Mielikuvituksen voi päästää valloilleen Espoon kuvataidekoulun työpajassa, jossa mietitään miltä tulevaisuuden robotit näyttävät. Naurukaravaanissa naurun taiasta pääsevät nauttimaan kaikki kieleen ja liikkumisen tapaan katsomatta. 

Kahdeksan työpajan lisäksi tapahtumassa esiintyy muun muassa katutanssija R-I-C, Kitarayhtye Kääk! ja tanssiryhmä Dancehearts. Menossa on mukana myös loppuvuoden odotetuin vieras - itse Joulupukki! Suomalainen Joulupukki haluaa tuoda iloa ja hyvää mieltä kaikille jokaisena päivänä. Hänen apunaan on Joulupukkisäätiö, joka levittää Joulupukin sanomaa kaikkialla maailmassa. 

Saavutettavuus: Tapahtuma on esteetön. Osaan työpajoista järjestetään tulkkaus viittomakielelle ja Kulmasalissa on induktiosilmukka. 

Lue lisää: ohjelma tapahtuman verkkosivuilla täällä

Tapahtuma Facebookissa täällä.

Haloo marraskuu! taideriehan järjestää Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiö Vamlas yhteistyössä tapahtumaa sponsoroivan Joulupukkisäätiön ja pääkaupunkiseudun harrastustoimijoiden kanssa.

Lisätietoja: Oona Simolin, tapahtumatuottaja, puh. 044 2909 651, oona.simolin(a)vamlas.fi

 
 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin