Ohita navigaatio

3.10.2017

UrbanApa x Ateneum -taidefestivaali Ateneumissa Helsingissä 10.–15.10.2017

Ilmastonmuutos ja luonnonkatastrofit, ydinsodan uhka, ääriliikkeiden nousu, lisääntyvä pelko, viha, väkivalta ja ahdistus… Elämme maailmassa, josta toivo tuntuu pakenevan. Samalla toivo on juuri se, mitä eniten tarvitsemme. UrbanApa X Ateneum festivaalilla kuuden päivän aikana monimuotoinen taiteilijajoukko kokoontuu kysymään ja tutkimaan mahdollisia ja mahdottomia tulevaisuuksia.

UrbanApa x Ateneum -taidefestivaali on jälleen täällä!

UrbanApa x Ateneum törmäyttää nykytaiteen ja museokontekstin tarjoten tuoreita näkökulmia ja esityskonsepteja. Ateneumin pääportaikon valtaa katutanssi, naisenergia ja spoken word -taide. Ateneumista lähetetään festivaalin ajan nettiradiota, jonka ohjelmisto sisältää mm. neuvoja elämään maailmanlopun jälkeen. Luvassa myös keskustelua, dekoloniaalista meditaatiota, upeita elokuvia, festivaali-klubi Lavaklubilla sekä paljon muuta. Kokonaisuus sisältää pieniä ja suuria toiveita, henkilökohtaisia utopioita ja dystopioita, valituslauluja ja tarinoita menneestä ja tulevasta, häpeilemätöntä itseilmaisua ja tekemisen riemua. Ja jotain aivan muuta. 

Lue lisää ja ohjelma Urban Apan verkkosivuilla täällä. 

Suuri osa festivaalin ohjelmasta maksutonta, muut tapahtumat 5€. Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi festivaalin kaikkiin tapahtumiin!

Liput: Liput Ateneum-salin esitysiltoihin ja Ateneumin luontopolku -esitykseen saatavilla täältä ja tuntia ennen esitysten alkamista Ateneumin infotiskiltä, puh. 0294 500 401.

Lisäinfo ja päivitetyt ohjelmatiedot Facebookissa. 

 
 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin