Ohita navigaatio

18.9.2017

Nyt: Kansainvälinen kuurojen viikko 18.–24.9.2017

Kuurojen Liitto juhlistaa viikkoa pe 22.9. klo 18–20 lähettämällä viihteellisen juhlalähetyksen suorana tässä osoitteessa.www.kuurojenliitto.fi. Konsepti on ainutlaatuinen: viittomakielisille tarjotaan omakielistä yhteisöllistä juhlintaa suoran lähetyksen muodossa. Kaikki esitykset tulkataan myös suomeksi, joten verkkobileisiin ovat tervetulleita osallistumaan kaikki.

Viikolla tapahtuu myös muutakin kivaa. Kuurojen museo avaa pe 22.9. klo 15.30 Valkeassa talossa uuden Kieli kuvissa – kuvia viittomakielen sanakirjoista -näyttelyn. Kaikki ovat tervetulleita avajaistilaisuuteen. Lisätietoja ja ilmoittautumiset Kuurojen museon uuden näyttelyn avajaisiin tämän linkin takana. 

Lisäksi juhlaviikon kunniaksi Merlin Magic Wand -hyvätekeväisyysjärjestö tarjoaa viittomakielisille perheille mahdollisuuden tutustua eri kalalajeihin lähes maksutta ja viittomakielellä. Lisätietoja ja ilmoittautumiset Viittomakieliseen perhetapahtumaan Sea Lifessa 24.9 tämän linkin takana.

Kansainvälistä kuurojen päivää on vietetty jo vuodesta 1958. Myöhemmin päivä laajentui nykyiseen viikon muotoon. Viikko huipentuu sunnuntaina vietettävään kuurojen päivään. Kansainvälisen kuurojen viikon ytimessä on maailman kuurojen yhteenkuuluvuus ja solidaarisuus sekä tämän vahvan yhteisöllisyyden juhlistaminen yhdessä muun maailman kanssa. Juhlaviikolla halutaan myös tukea ja vahvistaa edunvalvontatyötä kuurojen ja kaikkien viittomakielisten oikeuksien parantamiseksi eri puolilla maailmaa.

 
 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin