Ohita navigaatio

14.9.2017

Rikotaan rajoja 2017 -tapahtuma 28.9. Vantaalla murtaa ennakkoluuloja

Rikotaan rajoja 2017 idean takana on vantaalainen Riku Silander, joka on liikuntarajoitteinen tanssista kovasti innostunut nuori.

Riku haluaa tapahtuman järjestämisen myötä muuttaa ihmisten ennakkoluuloja vammaisia kohtaan, tuoda ihmisiä yhteen ja synnyttää ainutlaatuisia kohtaamisia tanssin kautta. Tapahtuman tavoitteena on myös vammaisten henkilöiden taiteellisen osaamisen esille tuominen.  Illan pääteemana on tanssi ja musiikki.

Aika:  torstai 28.9.2017 klo 18 – 22

Paikka: Kulttuurikeskus Vernissa, Tikkurilantie 36. 
Tapahtuma on ikärajaton ja pääsymaksuton ja kuuluu osana Vernissan Torstaiklubitoimintaan.

Ohjelmassa katutanssiesityksiä ja musiikkia

R-I-C alias Riku Silander on vantaalainen esilleastuva CP-vammainen katutanssija, jonka tanssiharrastus on vienyt mukanaan jo kolmen vuoden ajan. Hän on tehnyt itse musiikin ja koreografian esitykseensä sekä ohjaa tanssiryhmää, jonka Katutanssimix nähdään tapahtumassa.

ResonaariGroup  on jo vuosien aja keikkaillut ahkerasti aina Japania ja Skotlantia myöten. Bändi soittaa suomenkielistä pop- ja rockmusiikkia.

MC KOO on helsinkiläinen tänä vuonna debyyttialbuminsa julkaissut 26-vuotias räppäri. Hän ei ole antanut kehitysvammaisuuden hidastaa eikä haitata urapolkuaan, vaan on tehnyt musiikkia täydestä sydämestä jo 11 vuotta. MC KOO livekattaukseen kuuluvat: biitit ja efektit soittava ja tuplaajana toimiva Lossi Turunen sekä sielukas vokalisti Lilli Aro. MC KOO on saanut loistavaa palautetta keikoistaan ja yleisö on ollut riehakkaasti mukana keikoilla, huikee meininki!

Ohjelma alkaa klo 18.30 ja Vernissan kahvila on avoinna tilaisuuden ajan. Mikäli tarvitset apua esim. ruokailussa tai WC käynneissä, otathan oman henkilökohtaisen avustajan mukaan.

Yhteistyökumppanit: Vantaan kaupungin kulttuuripalvelut ja nuorisopalvelut / Kulttuurikeskus Vernissa, F-Musiikki ja Roland Suomi

Rikotaan rajoja –tapahtuma Facebookissa täällä.    

Lisätietoja: Jaana Niinivirta, jaana.niinivirta (a) vantaa.fi p. 040 5241401, www.vernissa.net

 
 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin