Ohita navigaatio

12.9.2017

Hae mukaan Lasten ja nuorten säätiön Glow'hun - pilottihaku nuorten ryhmille käynnissä 12.9.2017 asti

Nuoret hehkumaan uudessa Glow’ssa! Ensimmäinen Glow-pilottihaku nuorten ryhmille on käynnistynyt. Hae mukaan toimintaan!  Lasten ja nuorten säätiö käynnistää uuden Glow-toiminnan, jonka pilottihaussa mukaan valitaan kolme nuorten kanssa tehtävää projektia. 

Glow’n keskiössä on eri elämäntilanteissa olevien, 13–29 -vuotiaiden nuorten syvien elämäntaitojen vahvistaminen luovin ja toiminnallisin menetelmin. Tavoitteena on nuorten itsetunnon, rohkeuden ja sosiaalisten taitojen lisääntyminen esimerkiksi sosiaalisen sirkuksen, yhteisöteatterin tai muun taiteen soveltavan käytön avulla. Työpajat suunnataan erilaisiin nuorten ryhmiin, joissa on jokin haaste.

Glow’ssa lähtökohtana on nuorista havaittu tai nuorten ryhmästä noussut tarve (esim. kiusaaminen, työttömyys, yksinäisyys). Hakijatahona toimii nuorten parissa työskentelevä tai nuoria edustava yhteisö, työntekijä tai organisaatio.

Hakijataho voi olla esimerkiksi: 

- nuoriso-, sosiaali- tai sivistysalan organisaatio tai yhdistys 
- kunta tai useampi kunta (nuorisotalo, koulu, tms.) 
- valtion alainen toimija (esim. lastensuojelulaitos, pienryhmäkoti)
- yksityiset toimijat (ammatillinen perhekoti) 

Valinnoissa kiinnitetään huomiota siihen, millä tavalla nuorten parissa työskentelevä organisaatio sitoutuu projektiin sekä sen kehittämiseen, seurantaan ja arviointiin.

Lue lisää Glow’sta täältä. 

Haku on auki 12.9.2017 saakka. Hakulomakkeeseen tästä.  

Valitut Glow-projektit toteutetaan vuoden 2017 aikana. Päätökset valituista ryhmistä tehdään noin kahden viikon kuluessa haun päättymisestä.

Lisätietoja: Anna Jussilainen, kehittämispäällikkö, anna.jussilainen(a)nuori.fi, p. 050 320 7273  

 
 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin